Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят "Брезовско шосе" до понеделник заради ремонт

| обновено на 18.03.22 в 08:32

Улица „Брезовско шосе“ се затваря за движение на пътни превозни средства в участъка от ул. „Полет“ до бул. „Северен“ за времето от 20 ч. на 18 март (петък) до 22 ч. на 20 март (неделя). Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Причината са строително-монтажни работи по изпълнението на интегрирания проект за водите на Пловдив. Със специализирана тежка техника при кръстовището с ул. „Полет“ предстоят изкопни дейности с дълбочина около 8 метра, необходими за поставянето на нови водопроводни и канализационни тръби. 

За да се гарантира безопасността, се налага спиране на движението. От Община Пловдив се извиняват на гражданите за временното неудобство, надяват се на разбиране.

Прави се всичко възможно да се осигури достъпът на автомобили до търговските комплекси на „Брезовско шосе“. Пътуващите в посока Войводиново ще трябва да заобикалят по ул. „Васил Левски“ и надясно по ул. „Полет“. 

Автобусите по линии №9 и 12 от градския транспорт ще обръщат на около 50 метра преди  строителния обект. По линия №15 продължава пътуването до Войводиново, като автобусите ще минават край завод „Ален мак“ и по ул. „Полет“.

За организацията и промените чуйте Георги Ковачев, началник "Безопасност на движението" в ОП" Организация и контрол на транспорта" в общината. Разговорът е в прикачения звуков файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Две силно обгорели тела са открити в складовете край Елин Пелин

Открити са две силно обгорели тела, за които се предполага, че са на двамата мъже, за които се знаеше, че са били в складовете при възникването на инцидента край Елин Пелин, съобщиха от прокуратурата. Малко след 10:30 часа под ръководството на Окръжна прокуратура–София, следователи от Национална следствена служба и Окръжната следствена служба, екипи на..

публикувано на 28.07.24 в 12:15

Арестуваха 30-годишен скитник за пожара на Гребната база

30-годишен мъж бе задържан за предизвикан пожар в района на Гребната база в Пловдив.  От полицията уточниха, че минути след 16 ч. вчера във Второ РУ е постъпила информация, че горят тревни площи и дървесна растителност до гребния канал. Огънят незабавно е локализиран и потушен от екип на пожарната.  Голям пожар лумна до Гребната база При..

публикувано на 28.07.24 в 11:21

Авариен ремонт затваря част от бул. ,,Цар Борис III Обединител“

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод по западното платно на бул. ,,Цар Борис III Обединител“, в участъка от ул. ,,Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с ул. ,,Света Петка“ днес се спира движението на МПС и автобусен транспорт  в посочения район.  От  ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточняват, че ограничението е в сила за времето..

обновено на 28.07.24 в 09:15

Откриха трета жертва след взривовете в Елин Пелин

Трето денонощие продължават гърмежите в района на Елин Пелин, включително и сега, когато влязохме с колегите със специализираната техника също имаше такива гърмежи, заяви на брифинг тази сутрин вътрешният министър Калин Стоянов. Той съобщи, че е открито тялото на 3-та жертва на взривовете: "Днес очакваме на място следовател и прокурор и ще бъде..

публикувано на 28.07.24 в 09:13

Поевтиняват повечето плодове и зеленчуци на борсите тази седмица

Повечето зеленчуци и плодове и някои основни хранителни стоки поевтиняват на тържищата у нас през седмицата, показват данните в седмичния бюлетин на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. От зеленчуците най-много поевтиняват зелените чушки - с 10,6 на сто до 2,27 лева за килограм. Картофите падат с 5,4 на сто до 1,01 лева за килограм,..

публикувано на 28.07.24 в 08:39