Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Непълнолетен младеж се опита да подкупи полицаи в Пещера

Полицията в Пещера задържа непълнолетен младеж, който карал без книжка и се опитал да подкупи полицаите.

При рутинна проверка автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана му е 16-годишен младеж от същия град. При опит да осуети полицейските действия неправоспособният шофьор излязъл от возилото и хвърлил на пода на служебната кола две банкноти. Едната била с номинал от 10 евро, а другата от 20 лева. С тези свои действия той още повече влошл положението си.

Така освен с акт за това, че е без книжка, той се сдобил и с бързо производство за опит да подкупи полицейски служители. На местопроизшествието бил извършен оглед, банкнотите са иззети, като веществено доказателство – съобщават от пресцентъра на пазарджишката полиция.   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Авария остави три дни без вода селата Варвара и Ветрен дол

Трети ден жителите на септемврийските села Варвара и Ветрен дол са с нарушено водоподаване заради авария на  основния водопровод. Екипи на ВиК-Септември са на терен, но работата бе затруднена, тъй като повредата бе скрита. От кметството във Варвара съобщиха, че има напредък и до няколко часа проблемът ще бъде напълно отстранен. Най-засегнати от..

публикувано на 15.07.24 в 14:16
Снимката е илюстративна

Катастрофа затвори движението между Първомай и Поповица

Две коли се сблъскаха челно на изхода на Първомай в посока Поповица. Заради катастрофата, която е станала малко след 13 часа, движението в частта Първомай - Поповоца е затворено. Създадена е организация и полицейски екипи пренасочват трафика към други възможни маршрути -  към АМ "Тракия" се преминава през селата Милево и Плодовитово, а към Пловдив –..

обновено на 15.07.24 в 14:10

Над 200 военни помагат за потушаването на пожарите в страната

Пожарът между Калояново и Хисаря е овладян и нощта е преминала спокойно.  Заради тлеещите огнища и очакваните високи температури обаче на мястото остават екипи на пожарната, служители на Горското стопанство, военнослужещи и доброволци.  През нощта в района на селата Иван Вазово и Михилци са разположени няколко екипа на пожарната, за да следят да..

публикувано на 15.07.24 в 14:06

Държавата бави инвестиция за 100 млн. лв. край Пловдив

Депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев призова служебния премиер Димитър Главчев да съдейства за реализацията на крупна инвестиция край Пловдив, като помогне да се отстранят административните пречки.  „Да помогнем за изграждането на нов модерен завод за над 100 милиона лева, който ще създаде стотици работни места в Пловдив и региона - това е една от..

публикувано на 15.07.24 в 13:33

Блъснаха момче с тротинетка в Пазарджик

14-годишно момче с електрическа тротинетка е пострадало сериозно в Пазарджик, след като 47-годишна шофьорка го е блъснала с лекия си автомобил "Хонда".   Заедно с него на тротинетката се е возило и непълнолетно момиче. От удара е пострадало момчето, което е транспортирано и настанено в МБАЛ-Пазарджик с няколко фрактури в областта на лицето,..

публикувано на 15.07.24 в 13:31