Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ден на кариерата в Аграрния университет

2
Снимка: АУ-Пловдив

„Ден на кариерата" организира днес Аграрен университет – Пловдив

Целта е да се създават предпоставки за осигуряване и ускоряване на връзката между бизнеса, университета и студентската общност.Във времето от 10 до 14 часа Факултетът по агрономство покани работодателски организации и компании да представят стажантските си програми и свободни работни позиции.

В рамките на събитието ще се проведе изложение и фирмени презентации в зала, както и демонстрации на открито на машини и дронове.

Целта на срещата е в неформална атмосфера работодателите да поговорят със студентите и да ги поканят на работа при тях. 

Участие са заявили 16 фирми/организации с презентации и 17 -  с щандове.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Ученик от Пловдив триумфира на езикова олимпиада в САЩ

Хамза Арслан, който тази година завърши 10 клас в ЧПГИКН „Акад. Благовест Сендов” в Пловдив, се завърна в България с два златни и един бронзов медал, след участието си в  в Глобалните Финали на Teenagle, проведени в Montclair State University, New Jersey, USA. Състезанието се провежда в 4 кръга, като всеки един от финалистите се подготвя с..

публикувано на 08.08.24 в 13:48

Прекратяват договора с консорциума от три транспортни фирми, "Хеброс бус" оцеля

От 10 септември Община Пловдив прекратява договора с консорциума от три транспортни фирми , подписан през 2016 година, за обслужването на 8 линии от масовия градски транспорт. Това обяви пловдивският кмет Костадин Димитров, след като изтече едномесечното предизвестние към превозвачите за да изпълнят условията по договор. Договорът от 2016..

обновено на 08.08.24 в 13:37

Откритата археология не застрашава изграждането на Бетонния мост

Археологическите разкопки на терена под Бетонния мост, при които беше разкрит богато устроен район с находки от  II-III век, няма да възпрепятстват изграждането на новото съоръжение, това увери пловдивският кмет Костадин Димитров.  До края на месеца трябва да бъдат готови основите, върху които ще се монтират гредите за Бетонния мост. Ако това бъде..

публикувано на 08.08.24 в 13:34

Стоп на изхвърлянето на едрогабаритни отпадъци до контейнерите

6 глоби са наложени само  през вчерашния ден за нерегламентирано изхвърляне на едрогабаритни отпадъци, съобщи зам.-кметът по „Екология и здравеопазване“ Иван Стоянов. Той обясни, че проверките се извършат съвместно с  общинското предприятие „Чистота“, Инспектората и Общинска полиция.  По думите гражданите не се съобразяват с графиците, които се..

публикувано на 08.08.24 в 13:31

Разбиха депо за пласиране на синтетичен хашиш на младежи

При спецакция на ГД БОП  и Окръжна прокуратура в Пловдив е заловена организирана престъпна група за разпространение на хашиш, марихуана и синтетична дрога.   Петима от бандата са арестувани този вторник, 6-ти август.  При обиските от техните адреси и автомобили са открити около половин килограм синтетичен хашиш, вещества за неговото..

публикувано на 08.08.24 в 12:17