Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Продължаваме промяната" няма да има много регионални структури

| обновено на 15.04.22 в 18:39
3
Снимка: Радио Пловдив

Името на партията ще остане „Продължаваме промяната“, тя ще живее основно онлайн и ще продължи принципите и целите на проекта, който спечели парламентарните избори. 

Съпредседатели на партията са Асен Василев и Кирил Петков. "Продължаваме промяната" ще има Изпълнителен съвет, Национален съвет и общо събрание на членовете, заместници няма да има. 

Учредяването на ПП "Продължаваме промяната" не е свързано с предсрочни избори, според Асен Василев. 

Основните цели на партията ще са нулева толерантност към корупцията, премахване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни, създаване на администрация без гишета, спиране течовете на публични средства, осигуряване на достоен живот на българските пенсионери и уязвимите социални групи, изграждане на качествено образование и инвестиране в масовия спорт и изкуствата. БНР подкасти:

Галерия

Още от категорията

8 души задържани в полицейска акция в Пазарджишко

Осем души са задържани като заподозрени за различни престъпления при специализирана полицейска операция, проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка област. Това съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов.  Проверени са 1210 човека, 924 моторни превозни средства, пунктове за изкупуване на метални отпадъци, автоморги,..

публикувано на 27.05.23 в 15:56

Увеличено търсене на имоти в Момчиловци

Повишено търсене на недвижими имоти се наблюдава напоследък в родопското село Момчиловци. Според кмета на селото Сийка Суркова, тенденцията за раздвижване на пазара на имоти е главно вследствие на Covid-19 пандемията, след която мнозина се връщат към по-спокойни места за живеене, близо до природата. Покачва се търсенето както на земеделски земи, така..

публикувано на 27.05.23 в 10:43

Празник на розата в Карлово

С ритуала „Розобер“ в розовите градини край Карлово на 27 май започна традиционният празник на маслодайното цвете. Фолклорни състави и кукери поканиха с изпълненията си гостите на розобер. Антония Лалова - Царица на розата 2023, получи короната и властта от нейната предшественичка Миглена Мандраджиева. „ Под звуците на Военния духов оркестър..

обновено на 27.05.23 в 10:41

Започва "Празник на детето в Стария град"

Едноседмичен „Празник на детето в Стария град“ започва днес в Пловдив. Програмата до 4 юни включва концерти,творчески ателиета, изложби, пленер, детска работилница, Панорама на детското творчество на Сдружение „Духовно огледало".  Тази година огранизарорите от Общинския институт „Старинен Пловдив” и Зонта клуб – Пловдив  са включили и събития за..

обновено на 27.05.23 в 10:40

Представят вкусове от турската област Хатай

Генералното консулство на Република Турция в Пловдив представя традиционната кухня на област Хатай /Антакия/. Вкусовете на пострадалите при земетресенията регион ще бъдат показани пред пловдивчани на Младежкия хълм. Генералният консул на Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю и съпругата му ще почерпят със специалитети по стара хатайска рецепта...

обновено на 27.05.23 в 10:40