Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Глоби и наказания за Ботев след баража

ДК на БФС наложи тежки глоби на Ботев (Пловдив)
Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Ботев (Пловдив) отнесе сурови финансови глоби след баража за участие в Лига на конференциите с Берое в събота. „Жълто-черните“ бяха санкционирани с общо 5300 лв за различни провинения, докато "заралии", които отстъпиха с 1:2 на „канарчетата“ в Коматево, ще трябва да заплатят 1300 лв.

Освен това четирима футболисти на "канарчетата" бяха наказани заради натрупани картони. По два мача на старта на новия сезон ще пропуснат Мохамед Брахими, Самюел Супрайен и Реда Рабей, а Джеймс Ето`о ще отсъства 1 среща.

Наставникът на бронзовите медалисти Азрудин Валентич пък бе глобен с 800 лева заради жълтия картон, който му вдигна рефера Драгомир Драганов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Тодор Неделев и бременната Анита

Тодор Неделев стана баща на момиче

Халфът на "Лудогорец" и бивш капитан на "Ботев" Пловдив (Тодор Неделев) вече е горд татко на момиче. Неговата половинка Анита го дари днес с дъщеря, която щастливите родители кръстиха Елиа. Бебето е в отлично здравословно състояние и с перфектни мерки - 3,6 кг. тегло и 50 см. височина. Анита и Тодор изказват благодарност на д-р Светлана Петрова,..

публикувано на 17.09.24 в 16:51
ЦСКА (София) с класика в

ЦСКА с 3:0 като гост на Локомотив (Сф)

ЦСКА победи "Локомотив" (София) с 3:0 като гост в мач от изтегления 12-и кръг в Първа лига. На стадиона в квартал "Надежда" "червените" стигнаха до първи успех под ръководството на Александър Томаш и го направиха при завръщането на верните си привърженици. Клубът бе наказан заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 в края на миналия сезон. Томаш, който в..

публикувано на 17.09.24 в 09:39
Янаки Милев

Милев обърна Аревало и осигури победа за България над Салвадор

Янаки Милев спаси три мачбола и България се наложи над Салвадор с 3:2 победи за Купа „Дейвис“ България постигна много трудна, но изключително сладка победа над Салвадор с 3:2 успеха в мач от Световна група II за Купа „Дейвис“. В последната среща на сингъл Янаки Милев спаси три мачбола и победи с 2:6, 6:1, 7:6(6) Марсело Аревало (шампион в мъжките двойки..

публикувано на 16.09.24 в 16:42
Дъжд прекъсна мача на Радулов снощи

Илиян Радулов довърши Фуентес, България - Салвадор 2:2

Дебютантът Илиян Радулов доигра по перфектен начин мача си срещу Хуан Карлос Фуентес и го победи с 6:1, 6:2, като по този начин България изравни резултата срещу Салвадор на 2:2 успеха. Срещата от Световна група II за Купа "Дейвис" бе подновена на кортовете на ТК "Локомотив" (Пловдив) след като снощи дъждът прекрати двубоя само гейм преди окончателната..

публикувано на 16.09.24 в 13:36
Сангаре вкара два гола за

Победи за "Левски" и "Лудогорец", ЦСКА играе днес

Левски се наложи над ЦСКА 1948 с 4:2 като гост в среща от изтегления 12-и кръг на Първа лига. "Левски" откри резултата в16-ата минута. Евертон Бала центрира в наказателното поле, където Мустафа Сангаре простреля с глава Петър Маринов за 1:0. Десетина минути по-късно отново Сангаре бе в прегръдките на съотборниците си, след като засече подаване от..

публикувано на 16.09.24 в 11:34