Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Откриха мъртва жена на стадиона в Сопот

Снимка: Радио Пловдив

Тялото на 58-годишна жена е открито на стадиона в Сопот, съобщи в с. Рогош главният секретар на МВР Петър Тодоров. Тялото е открито рано тази сутрин от пазача на стадиона. Разследването показва, че жената е убита, като за престъплението има заподозрян.

 "Той е живял с жената на семейни начала. Най-вероятно става въпрос за битов конфликт", каза още Тодоров.


По публикацията работи: Емил Костов
Още от категорията

Водата в Съединение днес не бива да се пие

Масивна дезинфекция на водопроводната мрежа и прилежащите й съоръжения в град Съединение ще се проведе днес, съобщават от общината.  Заради това питейната вода в града няма да е годна за пиене. Забраната важи за времето от 8.30 до 16.30 ч. , уточняват от ВиК, като се извиняват на гражданите за причиненото неудобство. 

обновено на 27.09.22 в 06:34

Нов линеен ускорител в Онкологичния център в Пловдив

На официална церемония в Комплексния онкологичен център в Пловдив ще бъде открит нов линеен ускорител. Апаратът е последно поколение и е с пълен капацитет за лъчетерапия и с възможност за радиохирургия.  Линейният ускорител е базиран в Отделението по лъчелечение в база II на Онкологичния център на бул.“Александър Стамболийски“ №2.  На официалното..

обновено на 27.09.22 в 06:33

Дете е прието в болница след побой от осиновителката си

Дете на година и половина е прието в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив в тежко състояние след побой, нанесен от майка му. Оказва се, че момиченцето е осиновено през миналата година, а приемната му майка 41-годишна жена от "Столипиново", твърди, че раните по тялото на детето са от падане от леглото. Лекарите обаче са на мнение, че травмите са след нанесен..

обновено на 27.09.22 в 06:33

Обсъдиха подписката за референдума в Белащица

Следобед в сградата на община Родопи започна съвместно заседание на всички комисии в Общинския съвет, а темата бе внесената подписка за референдума за отделяне на село Белащица и присъединяването му към община Пловдив.  Подписката от 490 души, придружена от писмо на инициативния комитет, е внесена в деловодството на община Родопи на 21..

публикувано на 26.09.22 в 16:50

Без арестувани и доказателства за купуване на гласове при акцията в Стамболийски

Специализирана полицейска операция срещу престъпността и изборната търговия с гласове се проведе в уязвими квартали и махали на няколко пловдивски обини - Стамболийски, Перущица и Кричим.  Без задържани и открити доказателства за купуване на гласове протече акцията, извършена на територията на полицейското управление в Стамболийски.  Проверката е..

обновено на 26.09.22 в 15:21