Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Водата залива АМ "Тракия" край Пловдив в посока София

Залята с вода е аварийната лента в района на 134 км на АМ "Тракия" в посока София. По тази причина движението е възможно само в лявата, активна лента, предупредиха от Пловдивската дирекция на полицията. 

Водачите да бъдат внимателни и да се съобразяват с указанията полицейските служители, които са на място.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Млад шофьор загина при тежка катастрофа в район Южен

Млад шофьор загина при тежка катастрофа, станала късно снощи в Пловдив. Млад шофьор загина след удар на БМВ-то му в стълб на бул. Коматевско шосе снощи в Пловдив. Сигналът за тежката катастрофа е подаден на тел. 112 около 22 ч.  Към местопроизшествието са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. Със специализирана техника от..

обновено на 28.08.24 в 09:58

Ден на Траур в с. Червен в памет на трите жертви при катастрофа

Кметът на асеновградското село Червен Атанас Игнатов обяви днес ден на траур в памет на трите жертви, загинали при катастрофа на пътя Асеновград – Кърджали в понеделник, вечерта. В катастрофата, станала до разклона на село Червен, при челен сблъсък между два автомобила загинаха 34-годишна жена, 57-годишен мъж и неговият спътник на 50 години,..

обновено на 28.08.24 в 09:25

Ново поколение 3D принтер използва УМБАЛ "Св. Георги"

Ново поколение 3D принтер вече е в оборудването на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. С лечението на биопринтера пациенти ще бъдат възстановени с 90 процента тъканни дефекти. Биопринтерната система е нов клон от медицината за работа в хирургична среда, която дава възможност за генериране на 3D био-печатни вложки за третиране и реконструкция..

публикувано на 28.08.24 в 09:25

Сред изключените от ДПС са и областните председатели на Пловдив и Пазарджик

Делян Пеевски определи изключването си от ДПС като противоуставно. " Видях, че е имало сбирка на отцепници от ДПС, които са изключени от парламентарната група, а след като се опитаха да откраднат марката ДПС, загубиха и партийното си качество. Това противоуставно действие показва хора, които живеят в паралелния свят на приказките от сараите...

публикувано на 28.08.24 в 08:10

Младежът с дрога за 150 000 лв остава в ареста

Младежът, хванат с почти 5 кг. наркотик на пазарна стойност около 150 хиляди лева, остава в ареста – реши Пловдивският Окръжен съд.  24-годишният Костадин Генчев бе заловен след наблюдение при полицейска акция на 24 август. Крупното количество синтетичен канабиноид бе открит след обиск на жилището му.   Стоката е била пакетирана и разпределена за..

публикувано на 27.08.24 в 16:00