Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ВиК авария на бул. "Шести септември", КАТ регулира трафика

ВиК - аварията е на кръстовището между бул. "Шести септември" и бул. "Копривщица", от другата страна на жп линията по посока на спортното училище. По шосето се вижда пукнатина на асфалта, от която блика вода, вливаща се в шахта на около 20-ина метра по протежението на "Шести септември".
Няма ограничения за превозни средства и пешеходци на това кръстовище, но все пак полиция регулира трафика, което създава повишено внимание на водачите в този участък.
Според данни на ВиК се е спукал стар етернитов водопровод, който през последните години често поддава заради голямата си изхабеност.
От водното дружество съобщиха, че живеещите в съседство ще останат без вода за няколко часа, докато се отстрани проблемът.
По-рано от полицията призоваха шофьорите да избират обходни маршрути от и към Гребния канал.

Още от категорията

Паднал валяк затвори движението от Труд за Пловдив

Въвежда се временна организация на движението за автомобилите, които пътуват от Труд към Пловдив.  Те ще се пренасочват по машрут с. Царимир - Голям чардак-Малък чардак и Съединение.  Причината е паднал валяк в кръговото кръстовище на изхода на Труд , за чието изтегляне там се позиционира кран и заема част от пътното платно. Валякът е изпаднал от..

публикувано на 25.03.23 в 16:19

"Красива усмивка" в МУ Пловдив

Факултетът по дентална медицина при Медицински университет – Пловдив ще проведе празника „Красива усмивка” като начало на благотворителния „Месец на денталната профилактика на децата” в Пловдив.  Месецът на денталната профилактика и оралното здраве на децата ще се проведе от 25 март до 25 април 2023 г. Началото е днес /25 март -събота/, на..

обновено на 25.03.23 в 11:39

Жители на Шишманци блокираха на протест пътя за Белозем

Жители на село Шишманци, община Раковски, отново протестираха срещу разширяването на кариерата за добив на инертни материали край селото .  С плакати и знамена те блокираха за около час пътя за Белозем при изхода на селото. В района се добиват материали от 70 години, досегашното находище е изчерпано и фирмата концесионер иска да ползва нов..

публикувано на 25.03.23 в 11:38

Рибен курбан на Благовещение в ЖР "Тракия"

300 порции печена риба бяха раздадени днес пред храма в „Тракия” за големия християнски празник Благовещение.  След литургията отец Теодосий благослови ритуалната храна за здраве и благоденствие. Миряните, дошли да се черкуват в храм „Свето Преображение Господне”, благодариха на дарителите – семейство Серкови. Инициативата на кмета на..

публикувано на 25.03.23 в 08:42

На нов протест излизат жителите на Шишманци

На нов протест излизат днес жителите на пловдивското село Шишманци . Те смятат да блокират пътя за Белозем от 10.30 часа.  Хората недоволстват срещу разширяването на кариера за добив на инертни материали край селото . Тъй като там се добиват материали от 70 години, досегашното находище е изчерпано и фирмата концесионер иска да ползва нов терен,..

обновено на 25.03.23 в 08:38