Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВиК авария на бул. "Шести септември", КАТ регулира трафика

ВиК - аварията е на кръстовището между бул. "Шести септември" и бул. "Копривщица", от другата страна на жп линията по посока на спортното училище. По шосето се вижда пукнатина на асфалта, от която блика вода, вливаща се в шахта на около 20-ина метра по протежението на "Шести септември".
Няма ограничения за превозни средства и пешеходци на това кръстовище, но все пак полиция регулира трафика, което създава повишено внимание на водачите в този участък.
Според данни на ВиК се е спукал стар етернитов водопровод, който през последните години често поддава заради голямата си изхабеност.
От водното дружество съобщиха, че живеещите в съседство ще останат без вода за няколко часа, докато се отстрани проблемът.
По-рано от полицията призоваха шофьорите да избират обходни маршрути от и към Гребния канал.Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жители на община Карлово блокираха Подбалканския път

Жители на община Карлово и кметове блокираха Подбалканския път на две места срещу липсата на средства за възстановяването на пострадалите от наводненията преди две години селища. Те настояват държавата да им преведе 38 милиона лева за тази година, с които да продължат изграждането на мостове и улици в потопените села. С плакати „Асфалт не се..

обновено на 29.05.24 в 15:35

Карловските села ще получат пари, но по-малко от исканите 38 млн. лв.

В най-кратък срок междуведомствената комисия за възстановяване на карловските села, пострадали от наводненията преди две години, ще се събере и ще отпусне възможните средства в рамките на бюджета и в в рамките на това, че в момента на власт е служебен кабинет, чийто основна задача е организирането на честни и прозрачни избори. Така служебният..

обновено на 29.05.24 в 15:34

Високата скорост е причината за зловещата катастрофа на бул. "Руски"

Със 175 километра в час е шофирал загиналият на бул. Руски в Пловдив  21-годишен Кристиан Екмекчиян. При тежката катастрофа загуби живота си и 20- годишната Теодора Николова, пътувала на предната седалка. Направените и огласени днес от прокуратурата експертизи сочат, че в кръвта на Кристиян не са открити следи от алкохол, наркотици или други..

публикувано на 29.05.24 в 15:30

На протест ученици и родители защитиха учител, обвинен в блудство

Учители, родители и бивши ученици от основно училище „Петър Берон“ протестираха днес пред входа на училището. С плакати „Любомир Ушеров невинен“ и „Ние сме с теб“ те застанаха зад дисциплинарно уволнения учител по физическо възпитание Любомир Ушеров, който е освободен от директора Стефан Кичуков заради непристойно поведение към ученички.  Според..

обновено на 29.05.24 в 12:23

Прокуратурата проверява шофиране със 150 км/ч в Пловдив

Проверка за пътно хулиганство разпореди районната прокуратура в Пловдив. Тя е заради видеоклип, от който се вижда как лек автомобил се движи с близо 150 килoметра в час по бул. "Копривщица". Проверката е  за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено при..

публикувано на 29.05.24 в 12:20