Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Откриха мъртва изчезналата млада жена от с. Пъдарско

| обновено на 27.11.22 в 11:49

Тази сутрин е открито тялото на  изчезналата преди три дни млада жена от пловдивското с. Пъдарско. По неофициална информация, най-вероятно става дума за убийство. Задържан за разпит е съпругът на жената, с когото от известно време са били разделени.

От Пловдивската полиция засега не  съобщават  подробности. 

28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца, бе в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, след като близките и безуспешно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта в петък. 

Роднините и първи са започнали издирването на жената по обичайния и маршрут, където открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Това е втори подобен инцидент за последните десет дни в този район след изчезването на  детето на сирийски бежанци, настанени  в близкото до Раковски с. Болярино. Тогава случаят приключи с щастлива развръзка, понеже малката Рейсян бе открита жива и здрава още същата нощ край селото. 

Галерия

Още от категорията

Прокуратурата проверява кой и защо събра 180 лични карти в Девин

Районната прокуратура в Смолян се самосезира и разпореди проверка след публикация в медиите за установяване на причината за притежаване на 180 чужди лични карти от лице в град Девин. Проверката е възложена на Районното управление в Девин като срокът за извършването й е 48 часа. 180 лични карти показа в найлонов плик член на ромската фамилия Бадеви в..

обновено на 24.03.23 в 16:59

Пети ден част от Перущица е без вода заради намален дебит и аварии

Пети ден жители на Перущица са на воден режим. Причините са силно намалелият дебит на един от 2-та водоизточника, снабдяващи града, и авария на уличен водопровод в зоната на Чолаковия мост. Чешмите пресъхват вечер около 18.00 ч. и през цялата нощ, а водата идва сутрин след 7.00 ч., разказаха перущенци. „Много е трудно без вода, имам..

публикувано на 24.03.23 в 15:38

Възрастна жена даде 6 500 лева на ало измамници

6 500 лева даде възрастна пловдивчанка на телефонни измамници. По познатия сценарий за пострадал роднина при катастрофа и спешната необходимост от средства, за да бъде опериран, тя попаднала в капана на измамниците.  Притеснителното съобщение жената получила на домашния си телефон от мъж, представил се за полицейски служител. Веднага след него..

обновено на 24.03.23 в 13:21

Започва национален конкурс по актьорство майсторство за ученици

Старт на 9-ия Национален ученически конкурс по актьорско майсторство в Пловдив ще дадат в Националната гимназия за сценични и екранни изкуства заместник-кметът по култура Пламен Панов и директорът на гимназията Николай Томов. Тази година участие в него са заявили 47 ученици от средните училища по изкуствата в страната и младежки театрални формации..

обновено на 24.03.23 в 11:47

Няма задържани за купен вот в Столипиново и Шекер махала

Няма задържани лица и няма подадени сигнали за нарушаване на изборното законодателство на територията на пловдивския район „Северен“ – заяви главен инспектор Венелин Костов, началник на Трето Районно управление в Пловдив. „ Наблягаме изключително много на индивидуалната и на общата превенция, но нямаме данни за такъв род..

публикувано на 24.03.23 в 11:13