Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Празнично предложение за брак в центъра на Пловдив

| обновено на 20.12.22 в 20:39
7
Снимка: Радио Пловдив, Иванка Петкова

Нестандартно предложение за брак се случи в ранния следобед пред коледната елха в центъра на Пловдив.

Станислав Сивков предложи женитба на любимата си Катрин Тасева, като падна на коляно и поднесе пръстен, а група от над 10 негови приятели, облечени като Дядо Коледа, държаха зад тях надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Младата дама прие предложението под аплодисментите и виковете „Горчиво!“ както на приятелите им, така и на случайните минувачи по централния пловдивски площад.

Катрин Тасева, която е бивша шампионка по художествена гимнастика, бе видимо развълнувана. Щастливият младоженец Станислав Сивков сподели пред Радио Пловдив, че днес, на Игнажден, има рожден ден и затова е решил така нестандартно да предложи брак и да „събере“ празниците си.

За да участва в изненадата, групата на Дядо-Коледовците чака повече от половин час на площада, като старателно се криеше от очите на влюбената двойка. Междувременно се снимаха с дечица и раздаваха близалки на послушните.

В акцията и снимките неизменно участваше и 3-месечната Кари от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. 

Екипът на Радио Пловдив желае много здраве и семейно щастие на годениците!





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Червен код за жега до 43 градуса

Много горещо време и прогноза за достигане на максимални температури до 43 градуса дава Националният институт по метеорология и хидрология за днес, 17 юли. Обявен е червен код за екстремни температури за почти цялата територия на страната. Следобед на места в Североизточна България и Дунавската равнина ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и..

обновено на 17.07.24 в 08:51

Продължава борбата с огъня край Отец Паисиево

 Продължава гасенето на големия пожар край пловдивското село Отец Паисиево. Няма опасност за жителите на селото, смята Васил Димов, директор на пловдивската дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.  И днес в помощ на пожарникарите и служитеите на горското стопанство ще се включат военнослужещи. При необходимост в гасенето ще..

обновено на 17.07.24 в 08:51

Пожарът край Стрелча е локализиран

Пожарът край Стрелча е локализиран, каза областният управител Валентина Кайтазова.  През цялата нощ противопожарни екипи заедно с тежка техника са били на терен, за да се използват по-хладното време за овладяването на отделните огнища и прокарването на просеки.  По първоначални данни над 1000 декара смесена гора е напълно опожарена.  Тази сутрин..

обновено на 17.07.24 в 08:51

Православната църква почита Света Марина

На 17 юли Православната църква почита света Великомъченица Марина. Според житието й тя била дъщеря на езически жрец в Антиохия през III век. Възпитана от баща си в идолопоклонничество, но Бог й дал да узна истината и я призовал при себе си. Загинала е мъченически едва на 16 години (около 270 г.). Света Марина се счита за покровителка на..

публикувано на 17.07.24 в 08:51

30 постройки изгоряха, евакуираха 15 души при пожара до Отец Паисиево

30 постройки са изпепелени във вилната зона на село Отец Паисиево, сочат предварителните данни за последствията от бушуващия в района пожар.  Евакуирани са 15 души, които са настанени при близки и роднини.  Усилията на всички екипи са насочени към ограничаване на пожара и навлизането на огъня в селото , обясни заместник-областният управител инж...

публикувано на 16.07.24 в 18:17