Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Снимката на нощта" с дебют в ефира на Радио Пловдив

| обновено на 05.02.23 в 14:09
2
Водещата на шоуто Стефи Стаменова
Снимка: Радио Пловдив, Михаил Косев

"Снимката на нощта" се завръща в ефир с дебюта си в програмата на Радио Пловдив. Това ще се случи тази неделя, 05 февруари, от 18.00 часа.

Добре познатото от близкото минало предаване „Снимката на нощта“ е авторско развлекателно шоу на Стефи Стаменова – дългогодишен радиоводещ, позната на слушателите от ефира на една от първите частни радиостанции „Канал Ком“.

В „Снимката на нощта“ сега ще се дискутират предимно теми, свързани с личностното  и духовно развитие, както и забавни теми от ежедневието. 

Всяка седмица ще бъда канени гости, които ще участват наживо в студиото на Радио Пловдив. Именно те ще поддържат връзка със слушателите на предаването и ще отговарят на техните въпроси. Заедно с водещата ще коментират ежедневни теми, които ще бъдат поднасяни по атрактивен и забавен начин.

В „Снимката на нощта“ ще има постоянни рубрики, в които ще се дискутират теми, свързани със семейството, родолюбието, морала, модата и т.н. Няма да липсват и игри със слушателите, в които те ще отговярат на въпроси и ще получават награди.

Предаването ще се излъчва всяка седмица в неделя, в рамките на два часа след ВОБ на БНР от 18.00 до 20.00 часа. 


Галерия

Още от категорията

Трио от джаз сцената на Ню Йорк открива Камерна сцена Пловдив

С концерт на New York Standards Trio в Първо студио на Радио Пловдив от 19 часа се открива тазгодишният сезон на „ Камерна сцена Пловдив “.   Групата е от известни музиканти единомишленици, чието творчество е издържано в унисон с тенденциите на съвременната джаз сцена на Ню Йорк. Това са пианистът Кан Чанкая, басистът Апостолос Сидерис и..

обновено на 24.03.23 в 15:56
От ляво надясно: Кремена Данева, Неда Велкова, Евелина Стоянова

Отличиха Радио Пловдив със "Сирак Скитник" за журналистика

Информационният екип - репортерите на Радио Пловдив тържествуваха с наградата на Българското националнло радио за журналистика - "Сирак Скитник". Заедно с нас високият приз споделя и  екипът на БНР за съвместното отразяване на опустошителните наводнения през миналия  септември и последиците от тях в Пловдивска област - кореспондентът на БНР..

обновено на 06.03.23 в 11:41

Поетът Георги Ганев с авторски рецитал - премиера в Радио Пловдив

Пловдивчани и гости на града ни, наш поет иска любовта ви! Автор на девет издадени поетични книги, Георги Ганев написва десетата буквално за десет дни. В софийската болница „Токуда”, където преживява животоспасяваща операция от рак, за периода от 21-и до 28-и януари т.г. поетът създава 12 стихотворения, чиято автентичност по неповторим начин..

публикувано на 24.02.23 в 09:44

Репортерите на Радио Пловдив и Пламен Асенов с номинации за "Сирак Скитник"

На 25 януари Българското национално радио ще отбележи 88 години от своето създаване. На тази дата през 1935 година министър-председателят Пенчо Златев изпраща до цар Борис III за утвърждаване Наредбата-закон за радиото, която царят одобрява с указ на следващия ден. Така радиоразпръскването става държавна собственост и официално започва дейността на..

обновено на 25.01.23 в 18:52

Клавирен концерт "Музикален диалог" в Първо студио на Радио Пловдив

Камерен концерт „Музикални диалози“ ще се състои в Първо студио на Радио Пловдив на 26 януари, четвъртък, от 18 часа. Организатор на събитието е Генералното консулство на Република Турция в Пловдив.   Лейля Байрамогуларъ , флейта и Байрам Байрамогуларъ , обой са солисти на Държавен симфоничен оркестър в Анталия. Те ще свирят заедно с..

публикувано на 26.01.23 в 08:05