Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Петев се завърна начело на Лудогорец

Ивайло Петев
Снимка: ПФК Лудогорец 1945

Ивайло Петев се заврърна в Лудогорец. Той поема тима, след като Анте Шимунджа бе освободен по-рано вчера. Петев вече проведе първа тренировка с „орлите“, като ще води отбора в домакинския мач с Черно море в неделя.

Ивайло Петев е специалистът, положил основите на най-успешния български клуб през последните 12 години. Той пое Лудогорец през 2010 година, когато тимът бе в „Б“ група и постигна немислимото, вкарвайки го веднага в „А“ група и спечелвайки златен требъл – титла, купа и суперкупа още в първия си сезон в елита през 2012 година През 2013 година Петев спечели титлата с „орлите“ за втори пореден път.

В богатата си треньорска кариера Петев е работил като старши треньор на кипърския АЕЛ, националния отбор на България, Динамо (Загреб), Омония, Ал Кадасия, Ягелония и национания отбор на Босна и Херцеговина, с който постигна отлични резултати в Лигата на нациите.

По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Маргарита Гунчева остава в Марица и за новия сезон

Разпределителката Маргарита Гунчева ще бъде част от женския отбор на Марица (Пловдив) и през новия сезон. Най-младата волейболистка на шампионките ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България през сезон 2024-2025. През миналия сезон тя спечели златен дубъл с клуба – титла и купа. Дъщерята на легендарният волейболист Стоян Гунчев е..

публикувано на 31.05.24 в 18:00

Юноша на Ботев с повиквателна за националния отбор

Футболистът на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов с повиквателна за националния отбор на България до 20 г. Юношата на „жълто-черните“ ще бъде част от подготвителен лагер-сбор на националната селекция от родени 2004-2005 г. Младите „лъвове“ ще се изправят срещу Азербайджан в контролна среща на 11.06 в столицата Баку. През изминалата кампания Папазов взе..

публикувано на 31.05.24 в 17:55

Доброволци учат младежи на емоционална интелигентност

Уъркшопът "Емоционална интелигентност и взаимоотношения" е събитие на асоциация „Голям брат, Голяма сестра – България“, което ще се проведе в Младежки център Пловдив, на 8-и юни. Началото е в 11 часа. Доброволците Лилия, Гергана и Севил са водещи на уъркшопа, който ще бъде с продължителност от час и трийсет минути. Тяхна е и идеята за..

обновено на 31.05.24 в 17:19

платена публикация
Преобразяване на двора с декоративни елементи от Mr.Bricolage

Ако разполагате с двор, значи имате истинско богатство само за вас и то в пределите на дома ви. Може да го превърнете във вълшебно райско кътче, използвайки пространството и аранжирайки го по възможно най-добрия начин. Как обаче да постигнете такъв ефект в градината? С помощта на градински аксесоари, които ще ви помогнат с външното оформление...

публикувано на 31.05.24 в 17:02
Светла Панайотова

Космичните и земни истории на Светла Панайотова

„Космични и земни разкази“ е най-новата книга на Светла Панайотова. Тя е дългогодишен член на Дружеството на пловдивските писатели, пише стихове и разкази, родена е близо до Дунава, в семейство на учители, но живее и твори в Пловдив. Издала е книгите „Вечният кръговрат“, „Море, небе, земя, любов“, „Трепетно очакване“, „Азбучен пътеводител на..

обновено на 31.05.24 в 12:37