Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Удължено работно време за ски сезона на Пампорово

| обновено на 18.03.23 в 14:45

Ски зоната в курорта Пампорово ще отваря с 45 минути по-рано и ще работи с удължено работно време от края на месец март. Условията за зимни спортове в Пампорово са добри. В курорта работят 11 лифта и 14 писти с различна трудност, които ежедневно се поддържат и обработват. 

От 27-ми март работното време на лиф съоръженията в Пампорово ще бъде от 8:00 часа до 16:30 часа. От същата дата ще се предлага и нов вид ски карта Plus, валидна за ползване от 8 до 13:30 часа.

През март Пампорово е домакин на няколко спортни събития. Младите надежди ще премерят сили и демонстрират умения в предстоящите състезания за купи „Амер спортс“ и „Радо Янков“, а в края на месеца курортът ще бъде отново домакин на традиционната зимна студентска универсиада. 

На 6-ти април в Пампорово ще се проведе националният шампионат на ски учителите.


Още от категорията

Ученик от Пловдив е задържан за изпратени имейли с бомбени заплахи

ГДБОП задържа още един подател на имейли за бомби в училища. 16-годишният ученик е задържан заради изпратени от него имейли със заплахи за поставени взривни устройства в училища в четири града у нас. Младежът е арестуван днес в Пловдив. Установен е неговият приятел, с когото са пращали мейли и са създали Телеграм канал. На 31 март до..

публикувано на 01.04.23 в 15:52

Пловдив става по- зелен с 85 нови чинари

85 чинара бяха засадени днес в Пловдив. По инициатива на "Тракия икономическа зона"  20 нови дръвчета бяха засадени по улица "Владивосток" до Гребната база и 65 по бул. "Освобождение".  Чинарите са засадени като компенсация на премахнатите изгнили и опасни кълбовидни шестили. До дни предстои изграждането на вази около тях и възстановяване на..

публикувано на 01.04.23 в 15:17

При достоверен сигнал за бомба СИК се запечатва до пристигане на полиция

Под полицейска охрана започна транспортирането на машините за гласуване до секционните комисии в Пловдив и областта, чийто общ брой е 905.  Началникът на отдел "Охранителна полиция" Костадин Костадинов обясни, че след като днес СИК-овете приключат работа с поставянето на параваните за гласуване, машините и изборните книжа, полицията ще поеме..

публикувано на 01.04.23 в 11:40

Членове на СИК получават изборните книжа за вота утре

Днес по график  се раздават изборните книжа и материали на секционните избирателни комисии, които трябва да ги отнесат в изборните помещения. Това съобщи главният секретар на община Пловдив за Радио Пловдив Ангелина Топчиева.  Опашка се изви пред служба ГРАО на район Северен в Пловдив. Днес трябва също така да се преброят бюлетините, да се тестват..

публикувано на 01.04.23 в 10:46

1-ви април е Ден за размисъл преди вота в неделя

1-ви април е ден за размисъл преди утрешните предсрочни парламентарни избори.  Забранени са предизборните послания и политическата агитация както днес, така и в самия ден на вота, а също и оповестяването на социологически проучвания за електоралните нагласи.  От ЦИК нееднократно призоваха медиите да не нарушават закона и забраните за агитация и..

обновено на 01.04.23 в 10:10