Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Внимателно шофиране в пловдивския участък на АМ "Тракия"

На вниманието на водачите, които преминават през пловдивския участък на АМ „Тракия” в посока Бургас: 

Заради поетапно подменяне на ограничителната система за пасивна безопасност за пътища се въвежда временна организация на движението. 

В събота и неделя тя ще обхване отсечките от 106 до 112 км и от 132 до 133 км., а в понеделник – от 125 до 128 км.  

Дейностите ще се извършват от фирмата изпълнител през светлата част на денонощието и при подходящи метеорологични условия.


По публикацията работи: Стоян Терзиев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пияна шофьорка помете четири коли в с. Чепинци

Полицията задържа жена, шофирала след употреба на алкохол и ударила четири автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян. Инцидентът е станал в рудоземското село Чепинци.  32-годишната жена управлявала автомобил „Киа Спортиж“, с който ударила три паркирани автомобила. Вследствие на сблъсъка една от паркираните коли се е сблъскала с..

публикувано на 17.06.24 в 12:55

Седем души са задържани в Пловдив за трафик на мигранти

Седем души са задържани в Пловдив за трафик на нелегални мигранти. 30-годишна жена от българо-афганистански произход, двама сръбски граждани - на 22 и 23 години, и други четирима български граждани - двама 40- годишни, един на 35 и друг на 43 години - това са седемте задържани за трафик на мигранти, съобщи Димитър Костов, наблюдаващ прокурор от..

публикувано на 17.06.24 в 12:04

Рангел Бизюрев отива на съд, следствието приключи

Рангел Бизюрев най-сетне се сдоби с обвинение от Окръжна прокуратура за убийството на Димитър Малинов от Цалапица.  31-годишният Бизюрев е обвинен за умишлено убийство, извършено с особена жестокост.  Наказателният кодекс предвижда за това престъпление от 15 до 20 години затвор, доживотна присъда или доживотен затвор без право на замяна...

публикувано на 17.06.24 в 10:36

Затварят за три седмици и ул. "Равнища"

От днес до 7 юли ул. „Равнища“ ще се бъде затворена за движение заради ремонтни дейности на ул. „Царевец".  Това съобщи районният кмет Тони Стойчева в профила си във Фейсбук.  Улицата се използваше за обходен маршрут докато беше затворено кръстовището между „Царевец“, „Солунска“ и бул. „Хаджи Димитър“.  От днес обаче по нея няма да могат да..

обновено на 17.06.24 в 10:21

Затварянето на Бетонния мост усложни трафика в първия работен ден

Най-тежък автомобилен трафик има по бул. „Никола Вапцаров“ в пловдивския район „Южен“. Това показа репортерска проверка на Радио Пловдив тази сутрин, след като в събота беше затворен за реконструкция Бетонният мост и автомобилите бяха посочени по обходни маршрути.  Огромни автомобилни тапи се образуваха в..

публикувано на 17.06.24 в 10:21