Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдивски "джигит" изправи косите на останалите шофьори по АМ "Тракия"

Автор:

Шофьор изправя косите на останалите водачи по магистрала "Тракия" с високата си скорост и купищата нарушения, които извършва.

Страховитото му шофиране е заснето от пътни експерти и бе публикувано във Facebook профила на Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

В поста си тя написа:

"Този водач с рег. номер РВ АУУУУУ беше засечен и от наш екип на АМ "Тракия". Между км 140 и км 160 направи безброй нарушения. Най-фрапиращите бяха осемте пъти изпреварване отдясно и петте пъти изпреварване през лентата за принудително спиране (аварийна лента).

Ние също подадохме сигнал за опасното поведение на водача. За съжаление от ОД МВР Стара Загора не успяха да реагират, изобщо, и така и не го санкционираха.

Та питам сега, според Вас това редно ли е?"




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Потушен е и последният пожар в Пловдивска област

Потушен е и последният пожар в пловдивския регион, избухнал късно вчера между селата Драгомир и Мало Крушево.  Основна пречка при гасенето е била силният вятър, който често мени посоката си. В погасяването се включи вертолет "Кугар" от авиобазата в Крумово.   Аварийни екипи дежурят около тлеещото огнище.  Разследва се възможна човешка причина..

обновено на 25.07.24 в 10:16

Тежка катастрофа затапи Прохода на Републиката

Временно  е ограничено движението през Прохода на Републиката заради тежък пътен  инцидент между два тира рано сутринта  край с. Въглевци.  По първоначални данни след челен удар между превозните средства, единият тир се е запалил, изгоряла е кабината, водачът е загинал.  Причините за произшествието са в процес на изясняване.  Движението през..

публикувано на 25.07.24 в 09:05

HILLS OF ROCK ще разтресе Пловдив

Над 60 групи се включват в тазгодишното издание на тридневния фестивал HILLS OF ROCK-2024, който започва на Гребната база в Пловдив. Във всеки един от фестивалните дни се очакват над 20 000 меломани. На пловдивска сцена от днес до събота ще се изявят много световноизвестни музиканти.  В първата вечер хедлайнер е група „Корн“, а..

обновено на 25.07.24 в 08:58

Нови придобивки за детска градина "Буратино"

Заместник-кметът на Община Пловдив Владимир Темелков и кметът на район "Централен" Георги Стаменов ще дадат старт на строителството на нов корпус и физкултурен салон към детска градина „Буратино“. Очаква се с новите помещения да бъде увеличен капацитетът на градината със седемдесет места, като групите от седем ще станат десет...

публикувано на 25.07.24 в 08:56

Опустошителна градушка удари Горна Арда

Градушка удари смолянското село Горна Арда и унищожи 90 процента от земеделската продукция. "Много са щетите по пътищата и земеделската продукция в селата от Горното  поречие на река Арда и най-вече в Горна Арда и Сивино. Много от пътищата са  свлечени, има и изкъртен асфалт от пороите“, каза  Мариана Цекова, заместник-кмет на Смолян...

публикувано на 24.07.24 в 20:54