Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Драконовски мерки за сигурност за мача "Хебър" (Пз) и "Ботев" (Пв)

Полицията в Пазарджик предприема засилени мерки за сигурност за футболната среща между отборите на Хебър - Пазарджик и Ботев – Пловдив. Тя ще се проведе тази вечер на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик от 19.00 часа. 

Касите за продажба на билети ще бъдат отворени в 15.00 ч., като една от тях ще е изнесена до входа на сектора за гости и ще обслужва само привържениците на гостуващия отбор.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17.00 часа, като зрителите ще бъдат щателно проверявани за носене на забранени или опасни предмети. Няма да се допуска и вкарването на пластмасови бутилки с вода.

От полицията съветват зрителите да носят със себе си документи за самоличност. Децата до 14 години влизат задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

На пътя от Пазарджик по посока за магистрала „Тракия”, от района на Затвора нататък, няма да се допуска паркиране на автомобили на фенове на отбора-домакин Хебър - Пазарджик. Там ще могат да паркират само автомобили с привърженици на Ботев-Пловдив. Предвидени са и паркоместа за феновете на домакините на паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов”, както и на съседните улици. От полицията призовават зрителите от Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт.

Мачът ще бъде охраняван от полицията в Пазарджик, пловдивската жандармерия и Специализираните полицейски сили от Пловдив. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Описват щетите от пожара в Отец Паисиево, стартира и дарителска акция

14 заявления за еднократна помощ от пострадали от огромния пожар в село Отец Паисиево са постъпили до момента в община Калояново, съобщи пред Радио Пловдив заместник-кметицата на общината Сузана Николова. Тя уточни, че най-сериозно е положението с младо семейство с дете на 1 година и 3 месеца, чийто дом е бил изпелелен, както и на майка с..

публикувано на 24.07.24 в 15:37

Изправят пред съда шофьор, опитал да подкупи полицаи

Шофьорът, опитал да подкупи полицаи след нарушение, отива на съд, реши пловдивската прокуратура. Предварителното производство срещу него е приключено и обвинителният акт е внесен в съдебната палата.  Случаят е от 28 май тази година, когато 44-годишният водач е предложил подкуп от сто лева на спрелите го за проверка полицаи. Това е станало  на..

публикувано на 24.07.24 в 15:31
Снимката е илюстративна

Задържаха тракторист, предизвикал пожар край Стрелча

60-годишен тракторист от Стрелча е задържан заради предизвикан от него пожар край средногорския град. Огънят е тръгнал преди обяд в сухи треви и стърнища в местността Изгорял цер.  Забранени са земеделските дейности в Пазарджишко до края на август Изпратени на място са екипи на пожарните служби в Панагюрище и Пазарджик и полицаи...

публикувано на 24.07.24 в 14:22

Военен лекар ще управлява временно болницата в Карлово

Общинският съвет в Карлово избра д-р Даниел Пранджев за изпълняващ длъжността управител на Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Киро Попов“ ЕООД. Доскорошният заместник-началник на ВМА Пловдив ще изпълнява длъжността до провеждането на конкурс. Д-р Пранджевима специалности УНГ, „Авиационна медицина“ и „Здравен мениджмънт“. До..

публикувано на 24.07.24 в 14:01

Описват щетите от пожара в Отец Паисиево

Днес в калояновското село Отец Паисиево започва описването на щетите от големия пожар, при който изгоряха 30 къщи във вилната зона. Голяма част от пострадалите нямат сключена застраховка за имуществото си.  На заседание на общинския съвет ще се обсъди и предложение на администрацията за финансово подпомагане на пострадалите от местния бюджет...

обновено на 24.07.24 в 13:45