Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителен уикенд с „Нощ на ангелите“ в Пловдив

| обновено на 05.09.23 в 12:01 | Интервю

"Едно от най-големите чудеса на Бога е да дава възможност на обикновените хора да вършат необикновени неща."

Фондация "Нощ на Ангелите", организира за пореден път благотворителното събитие. Тази година благородната кауза ще бъде реализирана в два дни, на 16-ти и 17-ти септември, на Plovdiv Stage Park. Като голяма част от заведенията в Пловдив, отново, ще дарят част оборота си в деня на вярата, надеждата и любовта, 17-ти септември.

Да правим добро #ЗАЕДНО, призовават организаторите на благотворителния фестивал. Присъединете се към “Нощ на Ангелите” и подкрепете някой в нужда, докато се забавлявате, творите, спортувате и се наслаждавате на хубава музика. Стартът в събота и неделя е в 10 часа.

И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с участието на над двайсет автори и производители, и много детски работилници за изработка на бижута, сапуни, свещи, рисуване, оцветяване на керамични фигурки, работилница “Майсторче”, кулинарна работилница. Освен базарът и работилниците, в програмата ще има много музика, спорт и забавление за малки и големи.

Пълната програма може да откриете във фейсбук страницата на „Нощ на ангелите“. Фестивалът е изцяло с благотворителна цел, а достъпът до него е свободен.

По време на събитията ще има кутии, в които всеки, който желае може да  подкрепи каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара, както и обектите за хранене и напитки също ще дарят голяма част от оборота си за благотворителната кауза.

Част от спортните инициативи включват демонстрация по канго джъмпс, пилатес и табата. В програмата са включени различни игри за малки и големи с аниматори, комедийно шоу с фокуси, детска дискотека и караоке, кулинарна работилница с шеф Калинин. Вечерта на съботния ден, от 19 часа, започва Stand up Comedy Night с Георги Кючуков и Здрава Каменова. Музикалното бинго със Стефан Лозанов е с начало в 21 часа.

Съвети за здравословно хранене ще получат, посетителите на благотворителното събитие в неделния ден, от Каролина и Христо Карамфилови, консултанти по спорт и здравословно хранене. На открита сцена, в неделя, ще видим талантите от детска вокална група “Омайниче” и балет “Ера”. Детското представление “Трите прасенца" е от 17 часа. В 19 часа на сцената се качва група „Меломания“, а от 21 часа стартира участието си група „Soulmate“. Вечерта ще завърши с любимеца на всички рокаджии, Тома Здравков.

Даниел Аргилашки, от фондация „Нощ на ангелите“, гостува в предаването “Вход свободен“.

Чуйте още, в прикачения файл. 


По публикацията работи: Дора Башакова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

"Ботев" е на финал за Купата на България

"Ботев" (Пловдив) е на финал в турнира за Купата на България. В реванша "канарчетата" победиха с 2:0 ЦСКА и с общ резултат 3:0 са първите финалисти. Ивелин Попов откри резултата още в четвъртата минута. Капитанът на домакините беше изведен с пас зад гърба на отбраната от Мартин Секулич. Опитният офанзивен футболист напредна край Браян Кордоба и шутира..

публикувано на 01.05.24 в 19:49
Динко Дерменджиев

5 години без Динко Дерменджиев – Чико

Днес се навършват точно 5 години откакто ни напусна легендата на "Ботев" (Пловдив) и на българския футбол Динко Дерменджиев - Чико. Най-великият футболист на нашето съвремие имаше мечетата да види приживе новия и модерен облик на стадион "Христо Ботев", но не доживя този щастлив миг. "Каквото и да се каже за Динко Дерменджиев със сигурност няма да..

публикувано на 01.05.24 в 16:37
Старшата възраст на

Старшата на ВК "Марица" отново е шампион

Девойките старша възраст на ВК "Марица" (Пловдив) отново взеха титлата на Държавното първенство по волейбол до 20 години. Финалите се играха в зала „Христо Ботев“ в София. За втора поредна година маричанки победиха във финала ЦСКА (София). Момичетата на Миглена Стрезова се наложиха с 3:0 (25:20, 25:23, 25:13) гейма във финала и заслужено триумфираха с..

публикувано на 01.05.24 в 08:41

С грижа и любов за четириногите

"Хомеопатия за четириноги любимци" е първото по рода си издание за сферите на приложение на хомеопатичния лечебен метод във ветеринарната практика. Този наръчник е предназначен за употреба както от ветеринарни хомео­пати, така и от ветеринарни лекари и стопани на кучета и котки без допълнителна специализация по хомеопатия. Той е надежден справочник за..

публикувано на 30.04.24 в 13:11

Гриша Ганчев и синът му се оттеглиха от ЦСКА

Бизнесменът Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Това съобщиха официално от клуба, като повече информация ще бъде предоставена на специална пресконференция на 7-ми май от 10:00 часа в залата на..

публикувано на 30.04.24 в 12:46