Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

30-те най-добри пилоти идват за Дрифт шампионат в Пловдив

Гребната база в Пловдив ще бъде домакин на нй-мащабното дрифт събитие за годината. На 22, 23 и 24 септември ще се проведе третия кръг от националния дрифт шампионат "SoDrift".

И в трите дни надпреварата започва в 09:00 часа сутринта и продължава през целия ден. За най-малките има изградена и детска зона.

"Пловдив е прекрасно място, с прекрасни хора. Много добре знаем, че сте уникална публика, изключително ангажирана към мотоспорта. Затова сме подготвили 30 от най-добрите пилоти в България, които ще участват в нашето състезание в петък и събота. А в неделя сме подготвили още толкова пилоти за едно незабравимо дрифт шоу с дрифт такси. Всеки един от вас ще може да се запише и да се повози в любим автомобил, ще има много атракции. Всичко това го правим с идеята да поканим на пистата хората с бензин в кръвта", заяви организаторът на събитието Ива Русинова.

Тя демонстрира страхотни дрифт умения на паркинга пред финалния комплекс на Гребната база, на които от все сърце завидя и дошлия на събитието легендарен футболист на Локомогтив (Пловдив) Георги Василев.

По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Ботев" запази шансове да продължи след 1:2 в Атина

"Ботев" (Пловдив) си тръгна минимално поражение с 1:2 при гостуването си на гръцкия "Панатинайкос" в първа среща от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Александър Йеремейеф и Тасос Бакасетас от дузпа бяха точни за гръцкия гранд през първата част, но в 70-ата минута смяната Ален Корошец върна един гол за "канарчетата". Реферът Давид..

публикувано на 25.07.24 в 23:17

Феновете на Локомотив изкупиха билетите за дербито

От Локомотив Пловдив обявиха, че билетите за гостуването на Ботев Пловдив са изчерпани. "Черно-белите" фенове са изкупили всички от отпуснатите им 1800 билета за дербито в неделя.  "Билетите за дербито с Ботев в неделя са ИЗЧЕРПАНИ!  Всички 1800 пропуска за сектора за гости бяха продадени за отрицателно време, като хиляди локомотивци останаха без..

публикувано на 25.07.24 в 18:01

Панатинайкос се похвали с бомбастичен трансфер

Отборът на Панатинайкос направи бомбастичен трансфер часове преди сблъсъка с Ботев (Пловдив). Гръцкият гранд привлече Матеус Кардосо Лемос Мартинс – Тете от Галатасарай. Футболистът дори вече е картотекиран в УЕФА и ще може да вземе участие срещу “жълто-черните”. Тете е роден на 15 февруари 2000 година и играе еднакво добре по двата фланга на..

публикувано на 25.07.24 в 17:58

Летен “Уикенд в Пловдив”

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“ . В града на тепетата на 2, 3 и 4 август ще се проведе Седмото издание на фестивала. Само през този уикенд и тази година ще имате възможност да усетите магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света. Възползвайте се от многобройните..

публикувано на 25.07.24 в 15:50

Слушайте мача "Панатинайкос" - "Ботев" по Радио Пловдив

"Ботев" (Пловдив) гостува на "Панатинайкос" с надеждата европейската му приказка да продължи. Двубоят от втория квалификационен кръг на Лига Европа е от 21:00 часа днес на Олимпийския стадион в Атина и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив. "Ботев" преодоля словенския "Марибор" в първия кръг на пресявките, докато ПАО започва от тази фаза. В трети..

публикувано на 25.07.24 в 09:20