Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спортна надпревара за деца и възрастни

| обновено на 14.11.23 в 13:29


Спортно състезание, готварско ателие, кутия за мечти и моментна снимка са само част от забавленията, които организира неправителствената организация СОНИК СТАРТ, за да отбележат своя 15-ти рожден ден. 15 ще бъдат и шатрите разположени на алеята на Гребния канал. Входът за всички занимания е свободен.

Мисията, от която се ръководи организацията, е подобряване качеството на живот и социалните умения на децата и възрастните в риск и техните семейства, а презникът има за цел да покаже, че заедно можем да преоделеем трудностите. Празникът е насочен към деца и възрастни в неравностойно положение, както и към деца и възрастни в норма.

Подробности за различните инициативи чуйте в разговора с психолог Теодора Славова, част от организационния екип на събитията.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев Пд проявява интерес към Серкан Юсеин

Ботев Пловдив проявява интерес към национала Серкан Юсеин. Халфът е част от селекционния списък на треньора на жълто-черните Душан Керкез.  Причината е, че в края на летния трансферен прозорец клубът продаде на ЦСКА Джеймс Ето‘о. А преди паузата в шампионата друг основен играч от средата на терена – Антонио Перера, получи контузия. А възстановяването на..

публикувано на 18.10.24 в 18:13

Любослав Пенев: "Благодаря на всички футболисти на Локомотив"

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА. Пенев пое Локомотив (Пловдив) преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо..

публикувано на 18.10.24 в 18:09

Васил Гърков ще замести временно Христо Златински

ПФК Локомотив Пловдив избра кой да замести временно Христо Златински. Както е известно, специалистът води в момента представителния отбор на черно-белите и няма възможност да работи пълноценно и с дублиращия тим. Поради тази причина бе определен Васил Гърков да застане временно начело на втория отбор. Младият наставник проведе вече и първа тренировка с..

публикувано на 17.10.24 в 18:04

Отличиха медалистите от пловдивските клубове

54-ма световни и европейски медалисти от пловдивските клубове получиха грамоти от зам.-кмета по спорт и младежки дейности Николай Бухалов като признание за постигнатите спортни постижения през годината. Наградени бяха и техните треньори. Това се случи на организирана от Община Пловдив церемония, която се проведе в Дом на културата „Борис Христов“...

публикувано на 17.10.24 в 17:23

Ето кога играят "Ботев" и "Локо" за Купата на България

БФС обяви програмата за първия кръг (1/16-финали) от турнира за Купата на България по футбол. Носителят на трофея "Ботев" (Пловдив) гостува на "Миньор" в Перник. Мачът е от 13:30 часа на 31 октомври (четвъртък). "Локомотив" (Пловдив) също е гост, но на Черноморец (Бургас). Сблъсъкът е от 13:30 часа на 28 октомври, понеделник. Срещата ще се играе на..

публикувано на 16.10.24 в 17:40