Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха изчезналата жена край Барутин

Открита е изчезналата жена край Барутин.

В съобщение в профила си кмета на селото Радослав Чолаков пише, че близки на изчезналата Фикрие Ваклинова са подали сигнала и е бил сформиран щаб за издирването на жената в местността Чуката. 

Около час след съобщението Чолаков написа в социалната мрежа, че жената е открита жива и здрава.

Жената е в добро общо състояние, появила се е на главния път Барутин – Доспат, в местността „Марински дол“.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Димът от сметището край Цалапица обгази Пловдив

Има превишаване на нормата на фините прахови частици във въздуха на Пловдив и Стамболийски, съобщи преди минути областният управител проф. Христина Янчева . Причината е горящото втори ден сметище край Цалапица. "При норма 50 единици фините прахови частици са 70 единици", съобщи проф. Янчева, като уточни, че останалите показатели са в норма.  Тя е..

обновено на 02.08.24 в 08:51

Продължава гасенето на сметището край Цалапица

Продължава гасенето на пожара на сметището край Цалапица, което се запали във вчерашния следобед.  Три екипа на пожарната цяла нощ останаха да дежурят на сметището в с. Цалапица. Около 22 часа снощи периметърът на огъня бе ограничен с помощта на булдозери.  На място е събрана тежка техника, която да започне „запръстяване“ на терена, съобщи..

обновено на 02.08.24 в 08:51

Локализираха пожара край Панагюрище

Пожарът между панагюрските села Баня и Оборище и град Панагюрище бе напълно локализиран късно снощи.  В овладяването на огъня участваха екипи от всички противопожарни служби в областта, горски служители и доброволци. В гасенето се включи и тежка техника от „Асарел - Медет“.  През цялата нощ на терен останаха дежурни екипи. Пожарът, който унищожи над..

обновено на 02.08.24 в 08:51

Полицията със сериозни мерки за мача "Локомотив" - "Левски"

Полицията ще осигури спокойното протичане на футболната среща на стадион „Локомотив“ тази вечер. В ход са комплекс от мерки за охрана на обществения ред, контрол и организация на движението в града във връзка с предстоящата футболна среща на стадион „Локомотив” между отборите на ПФК „Локомотив” и ПФК „Левски”, която започва в 21.15 ч. В..

публикувано на 02.08.24 в 08:48

Пловдив чества 121 години от Илинденско–Преображенското въстание

Пловдив ще отбележи 121-та годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание с тържествена церемония пред паметника на българите от Източна и Западна Тракия и Беломорска Македония, загинали в национално-освободителните борби и войните за България.  Монументът се намира в градинката до старите хали в район „Южен“.  В честването..

публикувано на 02.08.24 в 08:47