Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Свободата на душата и нейното енергийно прераждане

| обновено на 05.02.24 в 17:30 | Интервю

Анелия Трампова е създател на школата „Енергийно прераждане на душата“ и на метод със същото име. Нейната цел е изучаването на познаването и управлението на енергията в нас и около нас, като в основата на целия процес е това да искаме. Да искаме промяната, да искаме да отворим сърцето си, да искаме да се срещнем с душата си, да искаме да познаем себе си, да искаме да успеем в живота, да искаме да разберем мисията си и да я последваме.

„Важно е да искаме, защото когато искаме вратите на цялата Вселена се отварят за нас“, споделя Анелия Трампова.

Работата с метода е девет месеца, като във всеки един месец се работи по конкретна тема. Не е случаен и фактът, че се работи точно девет месеца. Първата тема, по която се работи е „Ново начало“, темата на втория месец е „Отварям сърцето си“.

„В първата тема полагаме основите на доверието. Но, доверието в самия процес и вътре в нас. Важно е човек да си вярва. В първия месец сваляме от себе си и много тежести – тежестта на очакването, тежестта на това да критикуваме останалите и себе си, най-вече. Отваряйки сърцето си във втората тема, ние се учим да чуваме интуицията си. Но, не само да я чуваме, а да я слушаме и следваме. И, когато с всяка тема на душата и става все по-леко и леко, тя се движи към деветата тема, където се случва истинското енергийно прераждане на душата. Деветата тема е „Живот в изобилие“. Работата по първата тема включва и  практиката „Пренареждане на матрицата“. В останалите осем месеца и осем теми, също, се работи с тази практика, но се работи с матрицата в бъдеще време – тук и сега към бъдещето. Новата и чиста енергия се насочва към бъдещето. Единствения момент, в който човек се връща назад е в третия месец и работата по третата тема – „Пътят към рода“. Въпреки, че се работи в група всеки получава нужното, за да се освободи от енергията, която идва от миналото и пречи“, разказва Анелия Трампова.

Четвъртата тема в четвъртия месец от работата с метода е „Дървото на живота“. Като пети месец се работи по темата „Изчистване на карма и магии“.

„Всеки може да се научи как да изчиства себе си и рода си от такива вмешателства, като магията. Магията е просто една по-тежка енергия, негативна енергия, която можем да направим в позитивна. На всеки минус в живота си, винаги можем да сложим по един плюс. Но, ако не се научим да управляваме енергията, по принцип, ние живеем на едно подсъзнателно ниво и не разбираме защо и как се случват нещата. Всичко е вътре в нас. Вярата и знанието ни предпазват“, казва още Анелия Трампова.

Шестата тема на работа с метода е „Среща с душата“, седма тема е „Магията на природата ни“. Осмата и предпоследна тема в процеса на работа е „Моделиране на бъдещето“. Тя е свързана с мечтите, тяхната реализация и причините онова, което искаме да не се случва.

Още за метода и работата с него, чуйте от интервюто на Анелия Трампова за неделния „Шейкър“.



По публикацията работи: Дора Башакова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Стоян Гунчев

Стоян Гунчев - олимпийски вицешампион от Москва 1980

Легендата на българския волейбол Стоян Гунчев е р оден на 11 февруари 1958 г.одина в град Стамболийски. Стоян Генчев е олимпийски вицешампион по волейбол от Москва през 1980 година. Отборът се класира и на олимпийска квалификация в Барселона през януари 1984 година и взема квота за Олимпиадата в Лос Анджелис, През 1978 година дебютира на Световното..

публикувано на 03.07.24 в 15:04

Жалба срещу поръчката за стадион "Локомотив"

Софийската компания "Билдком БГ“ е пуснала жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу поръчката за завършването на стадион "Локомотив“. Процедурата е за централната трибуна и облагородяването на зоната, като стойността й е 44 млн. лева с ДДС. Фирмата, чийто собственик и управител е Георги Георгиев, е поискала и временни мерки – спирането на..

публикувано на 02.07.24 в 18:04

Последни две контроли за Ботев

Ботев (Пловдив) ще изиграе и последните си две срещи от лятната подготовка при закрити врата. Причината е подготовката на „жълто-черните“ за предстоящия мач от първи квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор на 11 юли. Днес, 2 юли, Ботев ще срещне дублиращия тим на „канарчетата“ в учебна игра. Последната лятна проверка на състава на Душан..

публикувано на 02.07.24 в 18:01

Томова приключи участието си на Уимбълдън

Първата българска ракета при жените Виктория Томова приключи участието си на Откритото първенство на Великобритания. В мач от първия кръг родната представителка отстъпи с 1:2 сета на китайката Синю Уанг – 6:7(4), 6:3, 6:0. Мачът между двете продължи почти два астрономически часа, като бе прекъснат за кратко в първия сет заради дъжд. Уанг продължава..

публикувано на 02.07.24 в 17:57
Силвия Германова

Силвия Германова - сребърната баскетболистка от Москва 1980

Легендарната ни баскетболистка Силвия Германова е родена на 19.07.1959 година в град Гоце Делчев Германова е олимпийска вицешампионка от игрите в Москва през 1980 година. В спорта навлиза като лекоатлетка и се подготвя при треньора Митко Тодоров. През 1973 г. специалистът Христо Костов я привлича в баскетбола. До 1982 г. играе в пловдивския..

публикувано на 02.07.24 в 15:20