Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Карлово и неговите заместници с онлайн приемна

Снимка: в. Марица

Онлайн приемна ще проведат днес кметът на община Карлово Емил Кабаиванов и неговите заместници Антон Минев, Данка Люртова и Николай Цветков. 

Основни теми на приемната ще бъдат недофинансирането от страна на държавата на започнатите инфраструктурни проекти в пострадалите от наводненията през 2022 г. карловски села, провежданата в момента проверка на всички читалища на територията на общината, състоянието на транспорта в община Карлово. 

Срещата с граждани ще бъде излъчвана на фейсбук страницата на Община Карлово. Началото е в 11 ч.

Освен по предварително оповестените теми, всички желаещи ще могат да зададат и актуални въпроси, на които кметът и заместниците му ще отговорят на живо.  




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

До 5 години закриват складовете с негодни пестициди в Пазарджишко

До края на 2029-та година в област Пазарджик ще бъдат закрити всички складове, които съхраняват негодни и излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита. Обезвреждането им ще се извърши в специализирани инсталации в рамките на Швейцарско –българска програма за сътрудничество. За периода от 2015 до 2019-та година, в област..

публикувано на 21.05.24 в 10:31

В Момчиловци днес празнуват много именици

Храмов празник чества църквата „Св. Константин и Елена“ в родопското село Момчиловци. Архиерейската света литургия ще бъде водена от смолянския епископ Висарион. Празникът днес е голям, защото почти във всяка къща има именик, казва кметът Сийка Суркова: "Очакваме много гости в селото - хора, които по традиция си идват на храмовия..

публикувано на 21.05.24 в 08:54

Почитаме Св. Св. Константин и Елена

Днес православната църква почита паметта на светите Константин и Елена. Те са свързани с началото на възхода на християнството в Римската империя и намирането на Кръста, на който е бил разпнат Христос.  Историята помни римския император Константин Първи като Велики, а Църквата го възпява като "апостол между царете". Възпитан в езичество, след едно..

обновено на 21.05.24 в 08:23

Пазарджик празнува

Денят на светите равноапостоли Константин и Елена 21 май е Празник на Пазарджик. Той се отбелязва за 38-и път в новата история на града.  Началото ще бъде дадено в 8 часа с тържествена литургия в едноименната църква „Св. Св. Константин и Елена“. След това ще се проведе традиционното литийно шествие от храма през бул. „Георги Бенковски“ и ул. „Хан..

обновено на 21.05.24 в 08:23

Обсъждат мерки срещу домашното насилие

Кметът на Пловдив Костадин Димитров ще открие в заседателната зала на общината междуинституционална среща, посветена на координацията на работата за защита на хора, пострадали от домашно насилие и живеещи под прага на бедността.  Организатор на кръглата маса е Адвокатска колегия – Пловдив. На срещата ще присъстват представители на държавни и..

обновено на 21.05.24 в 08:23