Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кариерна проява в конгресния център на панаира

| обновено на 13.04.24 в 11:35

33 компании ще вземат участие в изложението „Национални дни на кариерата“, което ще се състои в Конгресния център на Пловдивския панаир.  

Представители на фирмите ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10 до 16 часа.

По време на събитието, което се организира от JobTiger, ще се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. 

Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на изложението. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Вицепрезидентът ще посети Първомай за празника на града

1-ви май е празник на град и община Първомай. Гост на тържествата ще бъде вицепрезидентът Илияна Йотова, която ще открие 51-то издание на Майските културни тържества в града. Кметът Николай Митков ще  връчи Знака на Първомай на представители на местни фирми.  Празничната програма продължава с веселие на открито с концерт на танцова формация „Елика“...

обновено на 01.05.24 в 10:37

Нови случаи на Коклюш в Пловдив и Карлово

16 са регистрираните случаи на коклюш в Пловдив и областта до момента.  От началото на седмицата, само за два дни, има потвърдени 5 нови заразени с коклюш. Единият от тях е на 15 годишно дете от Карлово, а останалите четири в Пловдив, съобщи пред Радио Пловдив доктор Таня Учорджиева, началник на отдел „Противоепидемичен контрол“ към РЗИ-Пловдив...

публикувано на 01.05.24 в 10:35

Априлската епопея пресъздават в Клисура

Историческите събития от избухването на Априлското въстание в Клисура ще бъдат показани по обяд в подбалканския град. Десетки членове на дружество „Традиция“, с оригинални носии и костюми и въоръжени с автентични оръжия, пресъздават историческите събития - обявяването на въстанието, революционния устрем, боевете около градчето и кървавото потушаване..

публикувано на 01.05.24 в 08:38

Панагюрище се прекланя пред героите от Априлската епопея

С празнично шествие, молебен и национален митинг - заря в Панагюрище ще бъде отбелязана 148-та годишнина от избухването на Априлското въстание. Това е кулминацията на националните тържества, посветени на Априлската епопея В шествието от Историческия музей до площад „20-ти април“ ще бъдат издигнати портретите на героите от Четвърти революционен..

обновено на 01.05.24 в 07:09

Засилени мерки за сигурност за реванша между "Ботев" и ЦСКА на Колежа

Полицията в Пловдив предприема засилени мерки за сигурност на футболната среща между Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София. Очакваният със засилен интерес реванш от полуфиналите за Купата на България  ще се играе  от 18:45 часа на стадион "Христо Ботев", а Радио Пловдив ще го предава на живо. „Канарчетата“ спечелиха първия мач в София с 1:0 и гледат смело към..

обновено на 01.05.24 в 07:09