Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

T.A.N.K.E.R, среща култура и бизнес в Пловдив

В епоха, където глобалната взаимосвързаност е от съществено значение, Екипаж с гордост обявява първото издание на T.A.N.K.E.R, уникално нетуъркинг събитие, което съчетава нишките на бизнеса и културата.

Събитието ще се проведе на 24.04.2024 в Дом на Младоженеца - Пловдив от 19 ч. и обещава да бъде точка на сблъсък за лидери от индустрията, културни оператори и визии за бъдещето.

Разнообразни гледни точки, безгранични възможности

В основата на T.A.N.K.E.R. стои ангажиментът да се създадат значими връзки между индустриите и културния сектор. Участниците ще имат възможност да се ангажират в динамични дискусии, да изследват нови бизнес възможности и да създадат партньорства, които да спомогнат за по-добра симбиоза между двете неразривно свързани сфери.

Богата палитра от изживявания

От интерактивни панелни дискусии с участието на значими личности от бизнеса и културата до поглъщащи културни преживявания, които представят богатството на нашата общност, T.A.N.K.E.R предлага богата палитра от изживявания, предназначени да вдъхновят и просветят.

Ключови моменти:

Теми на фокус, разгърнати от знакови за сектора личности:

- Корпоративна социална отговорност

- Развитие на работодателска марка

- Публично-частни партньорства

- Зелено и устойчиво управление

Възможности за Мрежови контакти

Независимо дали търсите потенциални партньори за следващото си начинание или просто искате да разширите професионалната си мрежа, основната цел на T.A.N.K.E.R е да предостави идеалната платформа за контактуване между хора с подобни интереси.

Две палуби за общуване

Бар "спасителен пояс" и хора-котви: нашите гости лидери на мнение.

Защо в Дома на младоженците ли? - Избрахме го като символ на стабилни партньорски отношения.

Ще ви чакаме на палубата, за да поемем през дълбоки води и високи вълни 🌊 към ново ниво на събитийната среда в града!

Партньори на събитието са: Фондация "Пловдив 2019" и Сдружение "Клъстер Тракия икономическа зона"

Заявки за участие се приемат чрез контактната ни форма - https://ekipage.eu/tanker2024/

*Събитието е с ограничен капацитет и ще има подбор на желаещите за участие, за да са съобразени присъстващите с концепцията.

За ЕКИПАЖ

ЕКИПАЖ е компания за 360-градусово обслужване на събития, културна дейност, проекти и собствени продукции, създадена през 2023 г. в Пловдив.

За медийни запитвания, моля, свържете се с Никола Николов - nikolov@postkultura.com

+35988010197


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Четирима фотографи представят изложба в Мексиканската къща

Четирима магистри по фотография от АМТИИ – Димитър Георгиев, Дамян Дечев, Любен Зехтински и Яна Ингилизова ще открият обща изложба в Мексиканската къща в Стария Пловдив. В своето авторско представяне, озаглавено „Четири очи“, Димитър Георгиев излага над 20 фотографии и инсталации. Всяко от „очите“ представлява ниво на въздействие на..

публикувано на 03.07.24 в 11:33

Красивите сгради на Пловдив в рисунки и разкази на ученици

Ученици рисуват пловдивски сгради със статут на културни ценности в тридневен пленер и разказват на пловдивчани за изобразяваните архитектурни обекти.  Рисунките ще са дело на възпитаниците на Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов”. Връстниците им от Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ ще представят кой архитект е..

обновено на 02.07.24 в 11:22

"Обичайните заподозрени" тази вечер в Пловдив

Стефан Вълдобрев и групата му "Обичайните заподозрени" излизат тази вечер на сцената на Летен театър "Бунарджика". Концертът започва от 20.30 часа и включва хитове на бандата.   "Обичайните заподозрени" ще представят новия си албум "!Удивителни Въпросителни?", който излезе на 20 май.  Албумът съдържа 11 жанрово и тематично разнообразни песни,..

публикувано на 02.07.24 в 08:44

Маестро Диан Чобанов за новата си роля в Операта

В последната неделя на юни в предаването Клуб "Неделя" гостува Маестро Диан Чобанов, който от края на януари тази година е и  директор на Държавна опера – Пловдив.  За приоритетите, които е определил като най-важни в своята работа, за все по-засилващата нужда на институцията под тепетата от собствена сграда, за ролята на Концертна зала днес и..

публикувано на 01.07.24 в 16:35

Михаил Вешим: Смешното и сериозното вървят ръка за ръка

В последната неделя на юни, гост в първия час на предаването Клуб "Неделя" бе журналистът и писател Михаил Вешим. За хумора като такъв и има ли той почва у нас, както и дали  чувството за хумор напоследък намалява или се увеличава, той сподели: "Незнам кой прави изследвания през годините в тази посока дали чувството за хумор намалява или се..

публикувано на 01.07.24 в 15:38