Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Минал през "Байерн" започна проби в "Локомотив"

Мамин Санянг
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Футболистът Мамин Санянг започна официално пробен период в "Локомотив" (Пловдив). Играчът ще тренира с “черно-белите” до края на седмицата.

Мамин Санянг е роден на 06.02.2003 г.одина в Гамбия, но притежава и немски паспорт. В момента е собственост на "Хановер" 96 и се състезава в дублиращия отбор на хановерци.

Мамин Санянг играе основно като дясно крило. Юноша е на "Хофенхайм", минал е и през втория отбор на "Байерн" (Мюнхен). Има 1 мач за юношеския национален отбор на Германия U19 и 8 срещи за младежката формация на Гамбия U20.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Снукър шоуто бе незабравимо

О‘Съливан победи Хигинс в снукър шоу в "Колодрума"

Рони О’Съливан победи Джон Хигинс в демонстративен мач по снукър пред над 1000 зрители в пловдивската зала „Колодрума“. Седемкратният световен шампион О’Съливан надделя с 5:3 фрейма.  Преди същинското шоу, звездите изиграха и един фрейм на двойки, като Велиан Димитров партнираше на О’Съливан, а Максим Костов бе в отбор с Джон Хигинс. Този дуел бе..

публикувано на 08.06.24 в 11:35

„Алтер его” - Шекспир не е девствена, комар и усмивки

„Шекспир не е девствена“ е новата книга на сатирика Сергей Трайков, който е редактор във вестник „Стършел“. Ще представим този еротичен роман, в който сатиричните прийоми са като рецепта от висшата кулинария!  В студиото ще прелети и един литературен комар - той ще възкръсне от актуалния сборник с разкази на поета, прозаика и..

обновено на 08.06.24 в 10:14
Александра Начева

Начева и Петрова са на финал на троен скок на ЕП

Александра Начева и Габриела Петрова от пловдивските СКЛА "Ботев" и СКЛА "Локомотив" се класираха за финала на троен скок на Европейското първенство по лека атлетика в италианската столица Рим. Световната шампионка за девойки до 20 години Начева постави личен рекорд при втория си опит - 14.29 метра, и завърши с най-добро постижение в пресявките...

публикувано на 07.06.24 в 13:55

Тунчев се завърна начело на "Арда"

Александър Тунчев подписа договор за две години и застава начело на "Арда" (Кърджали). Това стана на среща със спортния директор на клуба Ивайло Петков. Така Тунчев се завръща на "Арена Арда". Негов помощник ще бъде Веселин Минев, а в щаба му остават досегашните Антон Дончев (кондиционен) и Тодор Попов (треньор на вратарите). За Александър Тунчев..

публикувано на 07.06.24 в 09:44

Започна гласуване за Гол на сезона на "Ботев"

"Ботев" (Пловдив) стартира гласуване за Гол на сезона. Феновете могат да избират от 10 от най-добрите и важни попадения, които са отбелязали техните любимци. Отминарата кампания 2023/24 оостави ярка следа в историята на "Ботев" (Пловдив). Тя ще се запомни не само със спечелената Купа на България, завръщането на стадион „Христо Ботев“, но и с редица..

публикувано на 06.06.24 в 14:27