Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Открива се кампанията "Пловдив - град на доброто"

| обновено на 27.05.24 в 07:00

В 12:00 часа започва кампанията „Пловдив – град на доброто“, която се провежда под егидата на кмета Костадин Димитров.

Новата локация е площадът пред Община Пловдив, където учениците от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника ще събират номинации.

Участие в откриването ще вземат фолклорен танцов ансамбъл “Тракийска младост” към СУ “Любен Каравелов”, вокална група “Дановци Певци”, танцов ансамбъл към СУ “Христо Г. Данов”, школа по класически и модерен балет към НЧ “Никола Вапцаров”, фолклорна формация "Жарава", солисти от музикален център "Мюзик арт" и спортен клуб "Енерджи". 


По публикацията работи: Севдалин Палаузов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

В Средна гора остана един, но мащабен пожар между Михилци и Хисаря

Сложна остава обстановката в Средна гора, където вчера горяха четири пожара в района на Хисаря и близки села.  Две от огнищата вече са потушени, но другите две са се обединили в един пожар, който обхваща голяма площ между село Михилци и Хисаря.  Това съобщи пред Радио Пловдив  директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита..

публикувано на 13.07.24 в 08:43

Спешно набират доброволци за гасенето на пожара край Хисаря

Община Хисаря се нуждае спешно от доброволци, които да помагат на пожарникарите за гасенето на пожара в района на кв. Миромир.  Тази сутрин е решителната фаза за гасенето на огнената стихия, затова е необходимо в гасенето да се включат колкото може повече хора. Това  информира директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на..

публикувано на 13.07.24 в 07:15

Вертолети помагат за гасенето на пожарите в Средна гора, има опасност за две села

Военнослужещи и два хеликоптера от 24-та авиобаза в Крумово се включват в гасенето на големия пожар, който гори в Средна гора . Те ще действат за погасяване на пламъците в землището на село Песнопой, община Калояново, и село Михилци, община Хисаря.  Хеликоптерите „Ми-17“ и „Кугър“ излетяха в 13.21 часа..

обновено на 12.07.24 в 17:08

Верижна катастрофа до Пазарджик затруднява трафика на АМ "Тракия"

Верижна катастрофа затруднява движението в района на 102-рия километър на автомагистрала „Тракия“.  Сблъскали са се 4 коли в платното в посока Бургас, има и пострадали 2 жени, които са транспортирани в пазарджишката болница. Движението не е спряно, а се регулира от екипи на "Пътна полиция". В района на катастрофата има лека тапа, трафикът се..

публикувано на 12.07.24 в 16:30

Частично бедствено положение в Хисаря и Калояново заради пожарите

Областният управител на Пловдив Христина Янчева обяви бедствено положение в общините Хисаря и Калояново.  Мярката се въвежда, за да бъдат ликвидирани пожарите в землищата на хисарските села Песнопой и Михилци и калояновските  Сърнегор и Отец Паисиево. В документа се посочват и конкретните мерки, които ще бъдат предприети от кметовете на..

публикувано на 12.07.24 в 16:00