Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Орлин Горанов: Да се потопим в магията и да полетим!


На 02.06.2024г. в предаването „Споделено с Августина“ гостува Орлин Горанов, за да представи своето юбилейно турне „50 години магия“. Не пропускайте да се насладите на едни от най-популярните песни, поднесени по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

„На 26 юни стартираме неслучайно от Летен Театър Бунарджика. Винаги съм имал нескрит афинитет към Пловдив, защото тук съм прекарал 15 години като солист на Държавна Опера. Това е любим мой град и най-любима публика. Приготвили сме приятен коктейл от музика. Заповядайте да се потопим в магията и да полетим“, казва Орлин Горанов.

С него на концертите ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти - Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров - бас, Денис Попстоев - клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков - китара, тромпетистът на група "Акага"- Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“.

„Има музиканти от всякакви възрасти. По този начин правим мост към младото поколение, но и взаимстваме от тях свежи идеи. Няма възраст както за любовта, така и за музиката. Ние ще се забавляваме и каним публиката също да се включи в този купон“, споделя още музикантът.

Акцент на сцената ще бъде и забележителният симфоничен оркестър Симфониета - Враца, с диригент Георги Милтядов, който е и автор на оркестровите аранжименти.

Специални гости на концерт-спектакъла на Орлин Горанов ще са Любо Киров, Орлин Павлов, Александра Раева, Кристина Димитрова и Мариана Попова – изпълнители, с които го свързват общи музикални проекти и дългогодишно приятелство.

Харизматичният певец винаги пълни залите – независимо дали става дума за оперен спектакъл, мюзикъл или поп концерт. През годините участва в постановките „Операцията“, Човекът от Ла Манча“, „Апокалипсис кога?“ и др. „Винаги намирам време за театър, защото там се зареждам“, споделя Орлин Горанов.

Цялото интервю с Орлин Горанов чуйте в звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Слушайте дербито "Локомотив" - "Левски" по Радио Пловдив

С два мача днес се открива третия кръг в Първа лига. От 19:00 часа "Славия" посреща "Хебър" на стадион „Александър Шаламанов“ в столицата.  От 21:15 часа е голямото дерби на кръга, което противопоставя "Локомотив" (Пловдив) и "Левски" на „Лаута“. Този двубой може да проследите пряко по Радио Пловдив. "Черно-белите" нямат загуба до момента, като..

обновено на 02.08.24 в 21:23
Антъни Уджа и Андрей Йорданов с тежки контузии

Уджа е аут за половин година, Йорданов за 20 дни

По време на срещата с "Панатинайкос" двама от футболистите на "Ботев" (Пловдив) - Антъни Уджа и Андрей Йорданов, бяха принудително заменени заради контузии. След преминат ядрено-магнитен резонанс днес стана ясно, че Уджа има разкъсване на пателарно сухожилие. Нигерийския нападател ще се подложи на операция на коляното и ще отсъства от терените около..

публикувано на 02.08.24 в 16:48

"Панатинайкос" изхвърли "Ботев" от Лига Европа

Гръцкият гранд "Панатинайкос" разби с 4:0 в реванша "Ботев" (Пловдив) и с общ резултат от 6:1 изхвърли пловдивчани от турнира Лига Европа. А лександър Йеремейеф отбеляза два гола за гърците, Антъни Уджа подложи гръб и си вкара автогол след удар на Юричич, който през второта част добави още едно попадение. Николай Минков удари греда преди почивката, а..

публикувано на 01.08.24 в 23:00

Слушайте реванша "Ботев" - "Панатинайкос" по Радио Пловдив

"Ботев" (Пловдив) посреща "Панатинайкос" в мач-реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа днес. Срещата на стадион „Христо Ботев“ започва в 21:00 часа българско време и ще бъде предавана пряко по Радио Пловдив. Първият двубой на гръцка земя завърши с минимален успех на ПАО с 2:1. Александър Йеремейеф и Анастасиос Бакасетас от дузпа..

публикувано на 01.08.24 в 10:11

Отличиха волейболни шампионки с почетна значка на Пловдив

Пловдивските общински съветници решиха единодушно със званието „Почетна значка на Пловдив“ да бъдат отличени три пловдивски състезателки от националния отбор на България по волейбол до 18 годишна възраст, който спечели титлата на приключилото Европейско първенство за девойки.  Званието се присъжда на Дарина Нанева, Елисавета Сариева и Мария-Магдалена..

публикувано на 01.08.24 в 10:10