Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Едит Унджиян с нова лятна песен

В горещия следобед на 9 юли направихме среща в ефир с певицата Едит Унджиян , за да ни разкаже за летните си планове и своята нова лятна песен.

Тя сподели, че сезонът й е щастливо натоварен с много ангажименти- партита, сватби и работа върху музикалните й проекти с група "Кой", където от близо година се изявява в ролята на бас китарист, както и продължаващата й работа като соло певица. 

В амплоато на бас китарист се чувства необичайно приятно, защото хем се усеща като мотор на групата, хем вниманието на публиката заслужено е фиксирано върху вокалистката Лена Йорданова, която е й текстописец на група "Кой" и казано искрено, поддържащата роля се услажда на Едит Унджиян. Тя разказа. че в града се заформят нови летни сцени, едната от които дори вече е налице и това е дворът на театъра, където всяка събота и неделя посетителите на новоткритото заведение ще имат удоволствието  да слушат на живо музикантите  Иван Гърбачев , Александра Иванова и Георги Зайков. Всяка седмица  ще имате възможност да се насладите на жива музика, докато пийвате хубав коктейл.Сега й предстои кратко пътуване до Финландия, след което множество участия по обичайно заподозрените заведения на Пловдив.

В новата  песен на Едит "Казанова" става дума за любов, естествено! Става дума за една "лЕтна" рокля, една  петъчна вечер и за очакванията за нейното развитие едновременно от мъжка и от женска гледна точка. 

Песента "Казанова" направи своята абсолютна премиера по Радио Пловдив.

Чуйте цялото интервю в звуковия файл!

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Умения за постоянство и отдаденост - мисията е възможна!

Умение ли е отдадеността? Или талант? Какви са качествата на хората, които смятаме за успешни и целеустремени? Какво ги прави такива?  Ако искате да намерите отговорите на тези и други въпроси, доброволците на Асоциация "Голям брат Голяма сестра - България" ще Ви очакват на 13-юли от 11:00 до 12:30 на ул "Отец Паисий" 2 , Пловдив, за да бъдете част от..

публикувано на 10.07.24 в 16:16

Идеалната температура за дълго шофиране в колата е около 22°

Автомобилният състезател Костадин Щерев ще ни преведе през опасностите на шофирането в горещините. "Не само жегите са проблем. Повечето коли имат климатици и когато направим рязка промяна в температурата, се получава понякога замайване и дискомфорт и това може да ни разсее от пътната обстановка", обясни той. Автомобилният състезател препоръча да..

публикувано на 10.07.24 в 08:50

Елке Уолшон и техниката на балансиращите "дъждовни капки"

Немският терапевт Елке Уолшон ще бъде в България, за първи път, за да сподели знанието си за възстановителната практика „Raindrop“. В дните 31 август – 1 септември, тя ще бъде в Пловдив. Практиката „Raindrop“ е метод за балансиране на тялото, за обновяване на ума и за уравновесяване на емоциите. Тя благоприятства и енергийните меридиани,..

обновено на 08.07.24 в 16:15

Радослав Славчев – Riverman представя „Сънувам те“

R.S. Riverman е изключителен музикант, който ни разкрива необятните възможности на бас китара. На 07.07.2024г. в предаването „Споделено“ той представи нова авторска композиция, в която пее заедно с Lina Nikol. „Това беше предизвикателство за мен. Мелодията звучеше в главата ми, а Лина я пресъздаде блестящо. Тя има уникално усещане за музика“,..

публикувано на 08.07.24 в 09:47

„Алтер его” - футбол, пародии, весели гости и Франсоа Вийон

Калейдоскоп от усмивки ще се завърти в „Алтер его“ тази събота! Очаквайте неподозирани пародии, усмихнати гости, както и весели престрелки между водещия Петър Краевски и неговото сатирично алтер его Краю Петровски.  Като стана дума за гости, свои сатири ще споделят с нас Васил Сотиров, Турхан Расиев и Христо Нанев. В рубриката „Сатирик..

обновено на 06.07.24 в 16:07