Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Умения за постоянство и отдаденост - мисията е възможна!

Умение ли е отдадеността? Или талант? Какви са качествата на хората, които смятаме за успешни и целеустремени? Какво ги прави такива? Ако искате да намерите отговорите на тези и други въпроси, доброволците на Асоциация "Голям брат Голяма сестра - България" ще Ви очакват на 13-юли от 11:00 до 12:30 на ул "Отец Паисий" 2 , Пловдив, за да бъдете част от уъркшопа "Как да изградим умения за постоянство и отдаденост?", който е част от поредица работилници за психично здраве, които ще се провеждат ежемесечно до края на 2024г. 

Събитието е част от проекта "Зад усмивките", който се изпълнява от Асоциация "Голям брат Голяма сестра - България" в партньорство с Асоциация на студентите по Фармация - България и с подкрепата на програма "Европейски корпус за солидарност" на Европейската комисия. 

"Важно е да се отбележи, че темите на тези работилници идват директно от младите доброволци, с които ние работим, защото те идентифицират определени проблеми, важни за обществото", заяви в ефира на Радио Пловдив Юлия Петкова, координатор на асоциацията. 

Юлия е завършила бакалавърска степен по Международни икономически отношения и магистър по Международни организации и многостранна дипломация. Тя се присъединява към Асоциация „Голям Брат Голяма Сестра - България“ през 2017 г., като преди това е била част от нейни тренинги като участник. След като става част от екипа на Асоциацията подпомага подготовката и реализацията на редица проекти, пряко отговаря за координацията на екипа доброволци. С Юлия Петкова разговаряхме в предаването "Вход свободен". Чуйте повече в прикачения звуков файл. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

6Fеst със специална лятна програма

14-ото издание на Фестивала за улични изкуства 6Fest в Пловдив продължава със специална лятна програма в трите дни 19, 20 и 21 юли. Входът е свободен. Фестивалът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Община Пловдив и е част от Културния календар на града. Момчил Цонев, организатор на събитието, сподели в ефира на Радио..

публикувано на 10.07.24 в 18:09

Кулинарни приключения с шеф Дидо този петък в Марково

Децата се учат, като изследват със сетивата си и в този ред на мисли кухнята е идеалното място за това! Освен това включването на децата в приготвянето на храна може да бъде полезно за тях и по ред други причини, като например да развият въображението си когато украсяват десерт, или да изградят някои основни математически умения, докато правят нещо..

публикувано на 10.07.24 в 17:34

Едит Унджиян с нова лятна песен

В горещия следобед на 9 юли направихме среща в ефир с певицата Едит Унджиян , за да ни разкаже за летните си планове и своята нова лятна песен. Тя сподели, че сезонът й е щастливо натоварен с много ангажименти- партита, сватби и работа върху музикалните й проекти с група "Кой", където от близо година се изявява в ролята на бас китарист, както и..

публикувано на 10.07.24 в 14:25

Идеалната температура за дълго шофиране в колата е около 22°

Автомобилният състезател Костадин Щерев ще ни преведе през опасностите на шофирането в горещините. "Не само жегите са проблем. Повечето коли имат климатици и когато направим рязка промяна в температурата, се получава понякога замайване и дискомфорт и това може да ни разсее от пътната обстановка", обясни той. Автомобилният състезател препоръча да..

публикувано на 10.07.24 в 08:50

Елке Уолшон и техниката на балансиращите "дъждовни капки"

Немският терапевт Елке Уолшон ще бъде в България, за първи път, за да сподели знанието си за възстановителната практика „Raindrop“. В дните 31 август – 1 септември, тя ще бъде в Пловдив. Практиката „Raindrop“ е метод за балансиране на тялото, за обновяване на ума и за уравновесяване на емоциите. Тя благоприятства и енергийните меридиани,..

обновено на 08.07.24 в 16:15