Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” - с усмивка за мързела и специален гост

| обновено на 20.07.24 в 10:11


Летните издания на „Алтер его” продължават. В жегите, когато сме в отпуска или усилено се готвим за нея, ще се заиграем с темата  за мързела. Освен това ще ви припомним едно забавно, но не и несериозно интервю с Крум Филипов. 

Няма да ви подмине и поредният ни смехомаратон. А музиката този път ще бъде тонизиращ мелодичен рок!

„Алтер его се излъчва в събота след новините в 15 ч.

Повторенията са: в неделя от 6.00 ч. и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – да почиваме (радио)активно!

Автор и водещ – Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Българин по стъпките на Еней и българските корени

За силата на духа и стремежа към свобода и независимост, за предизвикателствата на живота, за историята и завещаното от нея. Една детска мечта, която преминава границите на времето, остава не само валидна, но и оживява! Така звучи и изглежда накратко вълнуващото приключение на историка Любомир Радев -  един българин изминал пътя на Еней от Троя до..

обновено на 26.09.24 в 15:44

Космическа конференция – Пловдив с второ издание

За втора поредна година се организира единствената космическа конференция в Пловдив. На нея ще имате възможност да чуете за космическите технологии, езика за програмиране Rust и други. Тази година, организаторите от AeroRust, ISTEB #истеб и Клуб "Квант" са подготвили нещо специално за децата и учениците - физични експерименти, които ще..

обновено на 25.09.24 в 16:31

Инициативата "Ден на спорта в училище" стана на десет

На 27-ми септември, близо 800 училища и детски градини ще отбележат десетото издание на "Ден на спорта в училище". Откриващото събитие ще се проведе в София с домакинство на ЧСУ “Българско Школо”. Участие в програмата ще вземат официални лица и професионални спортисти, а между класовете ще бъде организирана надпревара в различни спортни..

обновено на 25.09.24 в 14:28

Позволението да чувстваме и познаването на емоциите

Книгата на д-р Марк Бракет „Позволението да чувстваме“ е преведена на 22 езика и е истински шедьовър в областта на емоционалната интелигентност, лидерството, самоусъвършенстването, личностното и организационно израстване. Тя ще бъде представена в Пловдив, на 30-и септември, от 18 часа, в конферентна зала „Кобург“, в ж.к Тракия...

обновено на 25.09.24 в 11:26

Влади Въргала: Пловдив е столицата на културата!

С всенародния любимец Владислав Карамфилов- Въргала говорим дни след представянето на  пиесата "Когато светът беше шарен" на пловдивска сцена в рамките на фестивала "Сцена на кръстопът". Влади Въргала смята , че представянето на пиесата в Пловдив е било едно от най- емоционалните му представления като преживяване. Пловдивската публика според..

публикувано на 24.09.24 в 16:40