Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьорка блъсна три коли при Коматевско шосе

44-годишна жена причини катастрофа заради неправилна маневра на кръстовище в Пловдив. 

Инцидентът е станал около 8.40 часа сутринта на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров". 

Автомобилът, управляван от жената продължил направо от лентата за ляв завой. Това предизвикало първо сблъск с една кола, после с друга, изчкаваща на червен светофар. Ударена е и трета кола, паркирана пред близкия жилищен блок. 

Шофьорите на двете блъснати на пътя коли са откарани в болница, изчакват се резултатите от прегледите. 

Нито един от водачите не е употребил алкохол. 

По публикацията работи: Димитър Владимиров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Глобиха фенове за сбиването на мача "Ботев"- "Локомотив"

Деветима футболни фенове са задържани за участие в сбиването  по време на мача Ботев – Локомотив, който се игра миналата неделя в Пловдив.  Събрани са доказателства за това, че деветима мъже на възраст между 20 и 46 години са съпричастни към сбиването на южната трибуна на стадион “Христо Ботев”.  Те са били задържани за денонщие в в Шесто..

обновено на 01.08.24 в 13:04

Неизправна земеделска техника пали пожари в Пазарджишко

През последната седмица в област Пазарджик са установени 46 нарушения на противопожарните мерки, наложени от областния управител Валентина Кайтазова. Най-честите случаи са неизправна селскостопанска техника. На земеделските стопани са съставени предупредителни протоколи за отстраняване на техническите проблеми в срок.  До тогава те нямат право да..

публикувано на 01.08.24 в 12:59

Без да работи "Екобус - Пловдив" натрупа 137 000 лв загуба

На 137 хиляди лева възлиза общата непокрита загуба на общинско дружесво „Екобус“, като само за миналата година тя е в размер на близо 109 хиляди лева. Останалите 28 000 лева са натрупани през предходни периоди. Това стана ясно от приетия от Общинския съвет годишен отчет и доклаз за дейността през 2023 година. Слави Георгиев от ГЕРБ призова..

публикувано на 01.08.24 в 12:31

Пренасочиха 180 000 лв. от инфраструктурни проекти за Спортния диспансер

180 000 лева възмезден безлихвен заем от бюджета на Община Пловдив се отпуска на Медцински център за рехабилитация и спортна медицина в града. Това решиха общинските съветници на Пловдив. Средствата се предоставят за изработването на технически проект за спешни ремотни дейности на базата, която е в незавидно състояние. Заместник-кметът..

публикувано на 01.08.24 в 12:21

12 арестувани при спецакция срещу престъпността в Пазарджишко

Трима обявени за полицейско издирване са задържани при спецакция, проведена на територията на област Пазарджик.  По време на операцията срещу битовата престъпност и нарушенията по пътищата са били проверени търговски обекти и заложни къщи. В два търговски обекта в Септември и Велинград са открити стоки- менте с логото на известни марки...

публикувано на 01.08.24 в 12:04