Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” - сатира и чутовен инцидент в студиото

| обновено на 10.08.24 в 16:11

Внезапен инцидент на границата на трудовата злополука ще се случи в студиото! Гостът Хари Спасов ще изпита въздействието на мистични, пакостливи сили, докато разговаря с водещия по ръба на бръснача Петър Краевски. Каква опасност го грози? Ще разберете това, ако ни слушате. 

Освен това очаквайте пъстър калейдоскоп от хумористични миниатюри – от най-ранните български сатири на Ботев, Каравелов и Вазов, през смешките на Шкумбата до автентични слушателски истории! Няма да ви спестим и веселите диалози между водещия и неговото алтер его Краю Петровски. И всичко това на фона на песни от фестивала на хумористичната песен „Златният кос“.

„Алтер его” може да слушате и онлайн в реално време на линка, който е даден в сайта на Радио Пловдив. А на линка с информацията за нашия радио-хепънинг (това, което четете в момента) ще бъде качен записът на шоуто. Ако го споделите в социалните мрежи, може и да почерпим. Заклеваме се.

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч. Повторенията са две - в неделя след новините в 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – нека е забавно!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Алтер его” - специален гост е Любен Дилов - Син

За книгата на Любен Дилов – Син „Антинародни приказки“ ще говорим в „Алтер его“ тази събота. Това е симпатично томче с градски фолклор. Ще имаме и втори гост – афористичното острие Валентин Димитров. В нашия радио-хепънинг ще имаме удоволствието да разгърнем книгата му „Дефакто“ – афоризми, преведена на сръбски от водещия сатирик в западната ни..

публикувано на 13.09.24 в 17:33

Преоткриваме Пловдив през септември

Първата археологическа велообиколка в града под тепетата ще се състои на 22 септември 2024г. с начален час 10:00. Събитието се организира от Регионален археологически музей – Пловдив. Датата е избрана във връзка с Европейските дни на наследството и съвпада с Деня на независимостта на България.  В рамките на повече от час любителите на историята и..

публикувано на 13.09.24 в 16:45

Филмът “Ваклуш“ със специална прожекция в Пловдив, в неделя

Режисьорът Николай Василев празнува своя рожден ден, на 15 септември, с прожекция на филма „Ваклуш“, в Lucky Дом на киното, от 18 часа. Срещу нулев билет, пловдивчани и гостите на града могат да преживеят невероятната история на Ваклуш Толев, събрана в 100 минути. Това е 131 излъчване на филма. Точно преди година, режисьорът Николай Василев..

обновено на 13.09.24 в 13:54

„Лаута“ е домакин на фестивала “BEERLAND”

От днес до неделя парк „Лаута“ е домакин на фестивала “BEERLAND”. В програмата на фестивала е концерт с участието на Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, Керана и Космонавтите, Черно фередже, Светльо and the Legends, Rock’n’roll Train – трибют на AC/DC, „Атолука блус картел“. Пловдивските детски музикални школи също ще се представят на голямата..

публикувано на 13.09.24 в 08:41

Пълнолунието през септември и работата с женската сила

Най-смелото действие е да мислиш за себе си, на висок глас, казва преди време Коко Шанел, една от силните и отдадени жени на своето време. Силата на женския дух и душа вдъхновява, божествената женска сила променя. „Свещени води: Божествената женска сила“ е събитието, което ще събере жените в трансформиращ кръг, в пространството на..

обновено на 12.09.24 в 16:17