Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриват център за социални и здравни услуги в Столипиново

Заместник-министърът на образованието Наталия Митева и заместник-кметът по спорт и младежки дейности Николай Бухалов ще открият Център за интегрирани социални и здравни услуги в район „Източен“ в Пловдив.

Ще бъдат отчетени и резултатите по проект „Създаване на център за ингерирани социални и здравни услуги на едно гише в квартал „Столипиново“, който приключва на 31 август тази година.

Паралелно с това ще се открие и изложбата „Младите роми днес”.

По публикацията работи: Димитър Владимиров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Двама мъже пострадаха при пожари в магазин и мелница

Двама мъже пострадаха при пожари в хранителен магазин в Пловдив и мелница до Асеновград.  Две пожарни и два дежурни екипа на Първа противопожарна служба в Пловдив са потушили пожар, възникнал снощи в хранителен магазин в града.  Там е пострадал 53-годишен мъж, който е е вдишал дим, получил изгаряния и е бил взет с линейка за преглед.  Огънят в..

публикувано на 27.08.24 в 08:54

Представят с изложба идеите за бившата сграда на БНБ в Пловдив

Изложба представя днес резултатите от инициативата "Трезор за идеи" на площад Централен.  Експозицията на открито представя върху 22 табла предложенията от конкурса за концепция за развитие на бившата сграда на БНБ в Пловдив.  Получени са 42 предложения от страната и чужбина, които бяха  внимателно разгледани и оценени от експертно жури начело със..

публикувано на 27.08.24 в 07:22

Трима загинали в челен удар на пътя Асеновград - Кърджали (Обновена)

Три са жертвите от тежката катастрофа край Червен.  Загинала е 34-годишната шофьорка на едната кола, 57-годишният водач на другата и негов спътник, чиято самоличност предстои да бъде установена. Тежката катастрофа стана край разклона за с. Червен на пътя между Асеновград и Кърджали . Сигналът за челен сблъсък между два леки автомобила е подаден..

обновено на 26.08.24 в 19:32

С картови четци, правени в Пловдив, са източвани пари в топлите страни

При закрити врата се проведе заседанието на окръжния съд в Пловдив за мерките за неотклонение на тримата задържани за измама с банкови карти. Мотивът -  използването на специални разузнавателни средства. Съдът реши и  тримата да останат  в ареста. Арестувани за престъплението и изготвянето на устройства, които да четат данните на банкови карти са..

публикувано на 26.08.24 в 15:04

Само КМД подаде оферта за почистването на Пловдив

Само един участник е подал оферти за участие в общесвената поръчка за почитването на Пловдив, която е на стойност 107 милиона лева с ДДС. Тя е обявена за пет от районите на града – „Централен“, „Тракия“, „Западен“, „Северен“ и „Източен“ и е за сметопочистване, разделно събиране, транспортиране на битовите отпадъци, както и за машинното почистване и..

публикувано на 26.08.24 в 14:58