Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Строят нов път в Крислово

Нов път ще бъде изграден в Крислово. Той е с дължина половин километър и е част от мащабен проект за реконструкция и рехабилитация на общински пътища на територията на Община Марица по Програмата за развитие на селските райони.

Проектът за реконструкция на пътния участък в Крислово е на стойност 497 000 лв. Срокът за изпълнение е 120 дни.

Проектът е по Програмата за развитие на селските райони пред Държавен фонд „Земеделие“. Той включва обновяване на пътната мрежа в няколко села. Първият беше в Динк и Граф Игнатиево, след него са Калековец и Крислово. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Във Войводиново отново останаха без градски транспорт

Жителите на Войводиново отново останаха без градски транспор след като фирма „Автотранс Чолаков“ отказа да изпълнява до селото курсовете по линия номер 15. Управителят е изпратил уведомително писмо до Общинско предприятие „Организация и управление на транспорт“, като е изтъкнал за причина ремонта на улица „Брезовско шосе“, съобщи Георги Стоилов..

публикувано на 03.09.24 в 16:39

Младеж без книжка помля тази нощ три коли в Асеновград

Младежът е шофирал ауди, а след като удря трите паркирани автомобили бяга. Малко по-късно се връща с майка си, която според публикациите в социалните мрежи била известна.   От видео, публиковано в социалнте мрежи, се вижда, че има и полиция, а младежът е задържан.   С най-много щети е Пежо със смолянска регистрация, чиято задна част е смачкана...

публикувано на 03.09.24 в 16:08

Арестуваха двама при полицейска акция в Пловдив и Асеновград

Двама души, обявени за общонационално издирване, бяха задържани при обща акция на полицията в Пловдив и Асеновград. Инспектирани са над 90 търговски обекта, близо 30 питейни заведения, 13 заложни къщи и няколко пункта за цветни метали и автоморги. Проверени са 26 души от криминалния контингент, открити на 6 техни сборища. Регистрирани са 6..

публикувано на 03.09.24 в 15:58

Показват на пловдивчани как да инсталират еЗдраве на телефоните си

Над 50 пловдивчани са синхронизирали електронните си здравни досиета с мобилните си телефони чрез приложението  еЗдраве от вчера до 12 ч днес. Това е възможно, след като електронното приложение се активира и верифицира чрез кюар код от специалисти на РЗИ-Пловдив. От днес, в продължение на три дни мобилен екип на здравната инспекция,..

публикувано на 03.09.24 в 13:25

Арестуваха мъж за агресия срещу медици в Пазарджик

44-годишен мъж от Ракитово предизвикал скандал в Спешното отделение на пазарджишката болница, обиждал медицинския персонал и се нахвърлил срещу един от лекарите, като започнал да дърпа дрехата му.  Действията му възмутили пациентите и медиците в Спешното. Подаден бил сигнал в полицията и униформените арестували агресивния мъж. При друг..

публикувано на 03.09.24 в 10:34