Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обжалват поръчката за улица "Славянска"

| обновено на 09.09.24 в 12:45

Комисията за защита на конкуренцията образува открито производство срещу община Пловдив. То е по жалба на "Аква конструкт груп" ЕООД. 

Жалбата е по реда на Закона за обществените поръчки и е срещу процедурата на общината за избор на изпълнител за реконструкция на ул. "Славянска" в участъка от бул. "Източен" до ул. "Лев Толстой". 

Припомням, обществената поръчка бе обявена на 13 август, за осъществяването на ремонта са предвидени 3, 6 милиона лева. 

Крайният срок за подаване на оферти е 11 септември.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Нов превозвчач пое автобусния превоз до Войводиново

Нов провозвaч пое от днес транспорта между Войводиново и Пловдив. Разписанието е публикувано в групите, свързани със селото в социалните мрежи и ще се изпълнява от фирма „Емануил -09“.  От днес Войводиново има транспорт до Пловдив. Имаме действащ договор в нашата общинска пътна мрежа с фирма, която вози през Войводиново до Желязно, Крислово ,..

публикувано на 09.09.24 в 14:18

Катастрофа затруднява трафика през "Скобелева майка"

Катастрофа с пострадал е станала на разклона за с. Скутаре и пътен възел "Скобелева майка". По първоначални данни са се ударили лек автомобил "Мерцедес" и "Ситроен".  Пострадал е възрастен водач на втория автомобил.  До приключването му е създадена временна организация на движението.  Автомобилите се спират от "Скобелева майка" посока транспортен..

публикувано на 09.09.24 в 14:01

Пожарникарите изпращат тежко лято

„ Пожарите през топлия сезон в сравнение с другите лета не са нараснали като статистически брой, но техните мащаби са много по-значителни “ – заяви на откриването на Седмицата на пожарната безопасност в Пловдив старши комисар Васил Димов. „ Горските пожари се развиват много бързо и често се превръщат в бедствие, за което тази година спомагат..

обновено на 09.09.24 в 13:15

Генерал Димитър Павлов е новият командир на авиобаза "Крумово"

Президентът Румен Радев удостои военнослужещи с висше офицерско звание на церемония  в Гербовата зала на „Дондуков“ 2. Сред отличените е полковник Димитър Павлов, който е назначен за командир на 24-та авиационна база и е повишен в звание бригаден генерал. Досега Павлов беше заместник-командир на авиобазата в Крумово. 24-а авиационна база..

публикувано на 09.09.24 в 13:08

Искове за 6 млн.лв. заведе община Пазарджик срещу фирмата за боклук

Община Пазарджик заведе два насрещни иска за близо 6 милиона лева срещу оператора, рециклиращ боклука. Исковете са за неизпълнение на договора по обществена поръчка и за неплатени с години сметки за вода и ток. Куриозът е, че договорът забранява общината да търси правата си пред българския съд на три съдебни инстанции, а я ограничава само до..

публикувано на 09.09.24 в 12:59