Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пет каузи за петото издание на "Нощ на Ангелите"

Благотворителният фестивал „Нощ на Ангелите“ ще се проведе за пети пореден път тази година и се очертава да бъде най-мащабен до този момент! Инициатива, която във времето доказа, че Доброто не познава граници, и само Вярата, Надеждата и Любовта движат света напред! Това събитие се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Младежки Център – Пловдив, със съдействието на повече от 60 фирми и организации от региона и работата на над 100 доброволци.

На 14, 15 и 17-ти септември посланици на Доброто с Вяра, Надежда и Любов ще бъдат и едни от най-големите родни звезди. На сцената на „Нощ на ангелите“ ще се качат Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, Биг Бенд Пловдив, талантите от Art Voice Center, група Disco Fever, Академичния народен хор, талантливите деца от ДФВ „Омайниче“ и балет „ЕРА“. 

Със събраните средства ще бъдат подкрепени общо 5 каузи: на 3 дечица – Денис, Мира и Антъни, както и двама млади родители – Деян и Калин, каза за Радио Пловдив Зорница Танева, председател на фондацията, и допълни още: 

"След успеха на предходните четири издания на събитието, благодарение на активната позиция и големите сърца на хиляди хора, екипът на фондацията положи още повече усилия, за да осигурим заедно подкрепа за повече хора, които се нуждаят от животоспасяваща медицинска намеса."

По думите й, тази година в Нощта се включват и над 30-детски градини, както и няколко училища в град Пловдив, които на първия учебен ден ще подарят НАДЕЖДА вместо цвете!  

Зорница Танева бе гост в предаването "Вход свободен" днес. Целият разговор с нея е достъпен в прикачения звуков файл. 

По публикацията работи: Станка Лазарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

20 юбилей на Национална асоциация на децата с диабет

"20 ГОДИНИ ЗАЕДНО – АЗ ЩЕ УСПЕЯ НЕ ЗАРАДИ, А ВЪПРЕКИ ДИАБЕТА" е мотото на празника на Национална асоциация на децата с диабет, които тази година отбелязват 20-я си рожден ден! По този повод днес в предаването "Вход свободен" в ефирното пространство наш гост бе г-жа Елисавета Котова - председател на асоциацията. На въпроса ни колко са израстнали за тези..

публикувано на 11.09.24 в 16:26

Младежи ще се обучават за уменията на новото време

От 19 септември (четвъртък) екипът на ОП „Младежки център Пловдив“ стартира обучителната програма „Умения на Новото време“, която ще се провежда от 17:00 часа всеки четвъртък в новооткритата спортна зала „Дунав“.  Програмата обхваща 10 обучителни модула, представящи разнообразни умения, необходими за личностното и професионалното развитие и..

публикувано на 10.09.24 в 17:25

Magic Mario отбелязва 15 години на сцена

В днешното издание на предаването "Вход свободен" се потопихме в света на магията! В това начинание с усмивка и от сърце ни помогна любимия на малки и големи Марио Меров, по разпознаваем като Magic Mario. Човекът, който повече от 15-години ни прави част от магичния и по-добър свят на илюзионното изкуство.  Поводът да го поканим е повече от вълшебен!..

публикувано на 10.09.24 в 17:10

Кулинарни истории поднесени от Шеф Чакъров

В поредното издание на предаването Клуб "Неделя" се потопихме в един различен кулинарен свят! Свят, в който г отвенето не е елементарен акт за да се нахраним, а храната има духовен смисъл – тя е начин на живот! Това е светът на Шеф Росен Чакъров!  Това задълбочено разбиране към храната, храненето и влиянието им на емоционално, енергийно и духовно..

публикувано на 09.09.24 в 16:58

„Алтер его” - радио и карикатури

За карикатурата ще разговаряме тази събота с нашите приятели Ивайло Цветков, Любомир Михайлов, Ириен Трендафилов и Цочо Пеев.  Останалите ни рубрики също ще са подчинени на основната тема. Ще излъчим едно карикатурно, но симпатично „реалити-интервю“, което е част от подготвителния разговор за участието на госта от предишно издание – Калин..

обновено на 07.09.24 в 16:12