Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатен диспут за приоритетите на 51 НС по Радио Пловдив

| обновено на 03.10.24 в 07:12

Днес по Радио Пловдив ще се проведе безплатен диспут от предизборната кампания за предсрочните избори за 51 Народно събрание.

Началото на диспута е след новините в 10 часа, а темата: „Предизвикателства, управленски приоритети и политики в 51 НС. България по пътя на успеха - стабилност и развитие. “

В диспута ще участват представители на шест политически партии и коалиции, които имат регистрирани кандидат-депутатски листи за парламентарния вот. Участието в диспута е по жребий, изтеглен в 16-та Районна избирателна комисия. 

Водещ ще е Антония Попова.


По публикацията работи: Марин Данев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Открива се фестивалът "Летерапопули"

Пилотното издание на фестивала за световна литература „Летерапопули“ стартира в Пловдив. До 7 октомври на емблематични за Старинен Пловдив пространства и АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ пловдивчачни ще момгат да се срещнат със съвременни писатели от цял свят.  Първи гости на тазгодишното есенно издание ще бъдат Хосе Мануел Фахардо – Португалия,..

обновено на 03.10.24 в 07:12

Карлово почита с изложба Евлогий и Христо Георгиеви

Община Карлово и Историческият музей организират изложбата „Евлогий и Христо Георгиеви – големите дарители на България“. Откриването е на 3 октомври 2024 г. от 17.00 часа в Историческия музей. В 10 пана, разположени в банери експозицията представя основни моменти от живота, стопанската, обществената и благотворителната им дейност. Акцент в изложбата..

обновено на 03.10.24 в 07:11

Отваря Есенен Базар "Капана"

"Есенен Базар 'Капана 2024" се открива днес на мостово съоръжение над ул. „Гладстон“ . И тази година проявата ще продължи 4 дни, до неделя.  Над 100 занаятчии показват своите изделия в сферата на натуралната козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, свещи и др.  В първия ден на базар „Капана“ ще има и отворен урок по суинг танци. Ще..

обновено на 03.10.24 в 07:11

Община "Марица" получи 4 мил. лева за път до завод за авточасти

Държавата ще финансира изграждането на нова пътна връзка в община Марица. На днешното си заседание правителството отпусна 3 919 000 лева от бюджета на Министерството на иновациите и растежа за път до завод за производство на автомобилни част от "Зиес Юръп".  Инвестицията по проекта е в размер на над 18 млн. лв. и се предвижда разкриването на 101..

публикувано на 02.10.24 в 16:52

И в Смолянския театър са източени 1 млн. лв., доведоха директора в Пловдив

Директорът на смолянския театър Румен Бечев е доведен с полиция за разпит в Пловдив, но не е задържан. От пловдивската окръжна прокуратура уточниха, че развитие казуса с източването на средства се очаква в утрешния ден.    По-рано бе съобщено за сериозни нарушения от ръководството на Родопски драматичен театър – Смолян, установени при  проверка,..

публикувано на 02.10.24 в 16:41