Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” - хумор, поезия и сензационни новини

| обновено на 12.10.24 в 16:10

Между веселото и сериозното ще се движи предаването, в което водещият си говори сам. Очаквайте специалната ни рубрика за фейк сензации и един отложен разговор за сатирата и политическата коректност със сатирика Сергей Трайков. 

Освен това ще открием няколко хумористични нотки в творчеството на Атанас Далчев, а в поредния поетичен сблъсък ще кръстосат шпаги егото и алтер егото на водещия. Кой ще спечели поредния дуел между сатирика и лирика в душата на водещия? Това ще решите вие, слушателите, стига да гласувате. 

Що се отнася до рубриката „Смехомаратон“, то усмивките там ще бъдат в двойна доза! Ето по тези причини, за бога, не ни пропускайте...

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията са в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – нашият бонус за вашия тонус!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Изложба с послание от психолога Събка Дякова-Чехович

На 10 октомври психологът Събка Дякова-Чехович откри своята изложба "Психотерапия" в галерия Piesa в Пловдив, където ще бъде експонирана до 31-октомври.  " Датата и името не са случайни", каза самата тя в ефир, и допълни още:  "10 октомври е Денят на психичното здраве, а рисуването е психичен процес, то е вид психотерапия. А психотерапията..

публикувано на 11.10.24 в 17:43

Есенна феерия за четириноги утре в Пловдив

Няма нищо по-хубаво от.... времето прекарано с четириногите ни любимци и срещата с хора, които разбират това, убедени са всички от екипа на Български Киноложи Клуб! Ние сме съгласни с този факт и  Ви каним в тази връзка да съпреживеете традиционния "DOG FEST- Есенна феерия". Поредното издание на единствения по рода си фестивал ще се случи този уикенд в..

публикувано на 11.10.24 в 16:28

Нумизматична изложба за празника на архивите

Със съвместна Нумизматична изложба, "Регионален държавен архив" Пловдив и Нумизматично дружество "Филипопол" Пловдив, отбелязват 60-та годишнина на Дружеството и професионалния празник на Българските архиви. В изложбата се включва и Филателно дружество Пловдив, отбелязвайки 131 години от основаването си.  10 октомври е деня, в който всички..

обновено на 10.10.24 в 14:16

Проф. Дамян Попхристов за богомилското наследство

Проф.Дамян Попхристов е един от най-сериозните изследователи и възкресители на богомилското учение в нашето съвремие. Основател на „Български център Просветление” - организация, която работи за популяризирането на истините за нашите предци и изконните български духовни ценности, за ролята и мястото на българите в социалните, културните и духовните..

публикувано на 08.10.24 в 15:05

Микробиолог показва уникална изложба в Пазарджик

Демонстрация на рисуване с бактерии ще има в Младежкия дом в Пазарджик. Ще бъде представена изложба на микробиолога Силвия Ветренска – носител на второ място с проекта си "Моторът на Ели" в националния конкурс "Агар Арт" за рисунка с микроорганизми.  Тя ще разкаже и демонстрира изкуството на рисуване с бактерии и ще разкрие света на микробиология..

публикувано на 07.10.24 в 13:30