Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Lëshojnë mjete të jashtëzakonshme për reklamimin e turizmit dimëror

Foto: visit-bansko.bg

Qeveria miratoi rritje të buxhetit të Ministrisë së Turizmit me 1 245 000 euro, njoftoi BTA. Paratë janë për fushatë intensive reklamuese për të promovuar turizmin dimëror në Bullgari. Fushata është një nga hapat e shumtë të ministrisë për të shpëtuar sezonin e dimrit dhe për të stabilizuar biznesin bullgar të turizmit, i cili është një nga sektorët më të goditur në kohën e pandemisë Covid-19.

Fushata ndërkombëtare reklamuese do të orientohet kryesisht te shtetasit e Rumanisë, Greqisë, Turqisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, sepse ata mund të vizitojnë vendin tonë me makinë.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 357

Rimëkëmben imunizimet sipas planit të vaksinimit Imunizimet në katër fazat e para të planit të vaksinimit do të rimëkëmben ndoshta nesër, njoftoi për BNR drejtorit i spitalit “Pirogov” prof. Asen Balltov. “Korridoret e gjelbra” do të..

botuar më 21-02-27 5.30.MD

Qeveria ka harxhuar më shumë mjete gjatë shkurtit në krahasim me muajin e kaluar

Qeveria ka përshpejtuar shpenzimet në shkurt në krahasim me muajin e mëparshëm, u bë e qartë nga raporti mbi gjendjen e thesarit në janar. Shpenzimet për masat ekonomiko-sociale, 50 levat (25 euro) shtesë për pensionet në dy muajt e parë të..

botuar më 21-02-27 4.01.MD

Transportuesit kërcënojnë me bllokim të lëvizjes në PKK “Kullata”

Kompanitë e vogla të mallrave po pësojnë humbje serioze për shkak të testimit të shoferëve të kamionëve të imponuar nga autoritetet greke në pikën e kalimit kufitar “Kullata-Promahon”. Pakënaqësia u përshkallëzua dhe mund të kalojë në një..

botuar më 21-02-27 3.07.MD