Катя Демирева:“Два златни, пет сребърни и 3 бронзови медала. Какво повече?“

Катя Демирева е главен треньор в СК „Албатрос-2001“ във Варна по скокове във вода. Тя е изключително щастлива от успехите на нейните състезатели. Във Варна се проведе Държавното лично и отборно първенство, а нейните възпитаници спечелиха общо 2..

публикувано на 21.08.20 в 09:15

Симеон Христов: „Всеки от тези 4 отбора може да се бори за титлата“

Наставникът на отбора по плажен футбол МФК "Спартак"-Варна Симеон Христов даде добра оценка на момчетата за представянето до този момент. Те станаха първи в редовното първенство и се класираха за финалната фаза. Шампионите на България за последните..

публикувано на 20.08.20 в 09:15

Галин Димов: „Това беше едно от най-силните държавни първенства“

Край Варна, в СОК "Камчия" завърши Държавното първенство по кик бокс в татами стиловете. Всички състезатели от всички клубове развиващи тези стилове у нас се явиха на шампионата. Стана добро държавно първенство със зрелищни срещи Президентът на..

публикувано на 19.08.20 в 09:15

Николай Колев: "Имаме идеи за нощното бягане във Варна"

Нощно бягане по случай Деня на Варна „Пътят към светлината“ се проведе в морската столица. Организатори на проявата са Община Варна и iRun. Повече от 100 души се включиха в инициативата, която се провежда за пети път. Трасето включваше алеите на..

публикувано на 18.08.20 в 09:15

Павлин Надворни: "Пет първи места в петте гонки на регатата. Това ни удовлетворява напълно"

Екипажът на „Еспресо мартини“ спечели синята лента на тазгодишната юбилейна 20-та регата COR CAROLI iCARD – 2020. Шкипер е Павлин Надворни. Той сподели, че организацията на регатата е била перфектна, както и съдийството. НКупата със синята лента се..

публикувано на 17.08.20 в 09:15

Илко Попов: „Турнирът стана много силен. Всички са доволни“

Илко Попов е директор на завършилия преди ден 44-ти международен бридж фестивал „Варна“. Това е една от най-силните прояви в този спот у нас. Много сериозно участие тази година, на доста реномирани бриджьори. Турнирът премина на високо ниво. Директорът..

публикувано на 14.08.20 в 09:20

Данчо Атанасов: „Борихме се. Винаги стартираме за първото място“

Варненският пилот Йордан Атанасов сподели мнението си за участието на рали „Твърдица-Елена“, където остана на второ място. Той каза, че е доволен от представянето и повече не може да иска с този автомобил.  Йордан Атанасов все още няма яснота къде ще..

обновено на 13.08.20 в 10:25

Момчил Караджов: „Плажният тенис е много странно съчетание“

Главният организатор на турнира по плажен тенис във Варна се казва Момчил Караджов /на снимката в дясно/. Другият организатор е Мирослав ганев /ляво/. По-скоро Момчил Караджов е от хората, които участват като партньори и спонсори. Момчил е бил активен..

публикувано на 12.08.20 в 09:15

Регата „Cor Caroli iCard” с юбилейно издание

Предстои юбилейната 20-та ветроходна регата "Кор Кароли". Стартът тази година е на 12 август в Бургас. Това е най-морската регата у нас. С оглед на факта, че някой ветроходни регати не се състояха се очаква огромен интерес към изданието тази година,..

обновено на 11.08.20 в 09:42

Владо Вълев и Галин Димов: "Събрахме елита на този спорт у нас на този лагер"

Владимир Вълев е национален селекционер по кик бокс. Той е на лагера на най-добрите български състезатели във Варна. Владо присъства на официалната церемония по откриването на лагера, а след това проведе и първа тонизираща тренировка. Той смята, че това..

публикувано на 10.08.20 в 10:00