Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Павлин Надворни: "Пет първи места в петте гонки на регатата. Това ни удовлетворява напълно"


Екипажът на „Еспресо мартини“ спечели синята лента на тазгодишната юбилейна 20-та регата COR CAROLI iCARD – 2020. Шкипер е Павлин Надворни. Той сподели, че организацията на регатата е била перфектна, както и съдийството. НКупата със синята лента се връчва на най-бързата лодка. Това е екипажът преодолял най-бързо състезателното трасе. Павлин Надворни ни разказва за успеха и очакванията за сезона.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Състезатели по спортно ориентиране се събират край Варна

Състезание по спортно ориентиране се провежда днес и утре в рйона на селата Яребична и Долище. Повече от 200 състезатели са заявили желание да се включат, а първият старт е днес от 13 часа. Треньорът по спортно ориентиране във варненския клуб „Бегун„ Владо Атанасов уточнява още, че трасетата са технични, а очаквания брой състезатели е над 200.

обновено на 19.09.20 в 06:40

Седмица на игрите във Варна

За първи път тази година Варна ще се превърне и в столица на игрите. На 28 август стартира Varna Games Week - фестивал, който поставя началото на споделеното забавление от играта. Състезанията ще се проведат в Юнашкия салон със съдействието на община Варна, информира Стефан Скорчев от Българската бридж федерация. Събитието ще се проведе..

публикувано на 24.08.20 в 10:40

Катя Демирева:“Два златни, пет сребърни и 3 бронзови медала. Какво повече?“

Катя Демирева е главен треньор в СК „Албатрос-2001“ във Варна по скокове във вода. Тя е изключително щастлива от успехите на нейните състезатели. Във Варна се проведе Държавното лично и отборно първенство, а нейните възпитаници спечелиха общо 2 шампионски титли, 5 сребърни медала и 3 бронзови отличия. Оставаме №1 в България в синхронните скокове при..

публикувано на 21.08.20 в 09:15

Симеон Христов: „Всеки от тези 4 отбора може да се бори за титлата“

Наставникът на отбора по плажен футбол МФК "Спартак"-Варна Симеон Христов даде добра оценка на момчетата за представянето до този момент. Те станаха първи в редовното първенство и се класираха за финалната фаза. Шампионите на България за последните години ще се борят за титла и тази година. Финалите са във Варна. Чуйте още от Симеон Христов.

публикувано на 20.08.20 в 09:15

Галин Димов: „Това беше едно от най-силните държавни първенства“

Край Варна, в СОК "Камчия" завърши Държавното първенство по кик бокс в татами стиловете. Всички състезатели от всички клубове развиващи тези стилове у нас се явиха на шампионата. Стана добро държавно първенство със зрелищни срещи Президентът на Конфедерация кик бокс и муай тай Галин Димов дава подробности за Радио Варна.

публикувано на 19.08.20 в 09:15

Николай Колев: "Имаме идеи за нощното бягане във Варна"

Нощно бягане по случай Деня на Варна „Пътят към светлината“ се проведе в морската столица. Организатори на проявата са Община Варна и iRun. Повече от 100 души се включиха в инициативата, която се провежда за пети път. Трасето включваше алеите на морската градина. Николай Колев е един от организаторите и разказва за интересната нощна фиеста.

публикувано на 18.08.20 в 09:15

Илко Попов: „Турнирът стана много силен. Всички са доволни“

Илко Попов е директор на завършилия преди ден 44-ти международен бридж фестивал „Варна“. Това е една от най-силните прояви в този спот у нас. Много сериозно участие тази година, на доста реномирани бриджьори. Турнирът премина на високо ниво. Директорът на проявата разказва.

публикувано на 14.08.20 в 09:20