Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лидерите след първия етап на "Кор Кроли"

Страхотно парти след първия състезателен ден на регатата „Кор Кароли“. Свети Влас, Марина Диневи бяха домакини на купона. Участниците в първата състезателна гонка акостираха в Св.Влас днес след един много добър ветроходен ден. Днес в 9.00 ч. е стартът към Варна. По време на купона в Свети Влас имаше много игри с награди от спонсорите. В рамките на една от състезателните игри дори имаше и състезателка, която се хвърли в басейна. Шоуто се състоя в ресторант „Вега“. Имаше много танци, отлично настроение и много усмивки. В клас ORC A първо място за яхта „Петра“ с шкипер Никола Дуков от „Понтос“-Варна. В ORC В първя е яхта „Финоор S“ с шкипер Стефан Николов от Созопол. В ORC С лидери са „Шуус“ с шкипер Тодор Аврамов от „Корабостроител“-Варна.В „Конрад“ на първо място след първата гонка е яхта “ UK Сейлмейкърс“ с шкипер Мишо Копанов от Порт-Бургас. В IRC 1 „екипажът на Петра от Варна са на първа позиция, а в клас IRC 2 Мишо Копанов и неговия екип са начело в подреждането.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ЦСКА София спечели дербито

ЦСКА отново постигна убедителна победа над Левски с 3:1 в мач от XXXI кръг на Първа лига. Срещата се игра на Националния стадион "Васил Левски" с начален час 16:15 часа. Точни за "армейците" бяха Улаус Скаршем (25'), Джонатан Линдсет (35') и Марселино Кареасо (45'), а за гостите - Асими Фадига (60'). В следващия си мач ЦСКА ще гостува на Ботев..

публикувано на 27.04.24 в 18:24

ВИДЕО: Спартак /Варна/ - Монтана, 1-0

Футболистите на Спартак /Варна/ се поздравиха с трудна победа у дома срещу Монтана след 1-0. Снимки и видео от срещата.

публикувано на 27.04.24 в 18:20

Спартак /Варна/ победи Монтана

ФК Спартак Варна се наложи над Монтана с 1:0 в 30-ия кръг на Втора лига. Тимът събра 63 точки и се нуждае само от още три, за да си гарантира завръщането в елита на родния футбол. Това бе 20-а победа за сезона, с която соколите, водени от Росен Кирилов остават лидери в класирането с 5 точки аванс пред втория Септември. Спартаковци срещнаха добре..

публикувано на 27.04.24 в 18:14

Калейн е лидер в многобоя в Ташкент

Боряна Калейн е лидер в многобоя на Световната купа в Ташкент след поток А и B! Никол Тодорова е десета. Със съчетанията с обръч и топка стартира Световната купа в Ташкент (Узбекистан). България е представена от индивидуалистките Боряна Калейн и Никол Тодорова. Силен старт за възпитаничката на Марияна Памукова. Боряна Калейн натрупа актив от..

публикувано на 27.04.24 в 10:49

"Левски" взе титлата

Левски спечели шампионската титла по волейбол при мъжете. Те се справиха с ЦСКА след 3-0 успеха на финала. През целия сезон "сините" показваха колеблива игра, но в плейофите успяха да се мобилизират и да грабнат трофея.

публикувано на 27.04.24 в 10:48

Започна турнирът „Петко Сираков – Иван Илиев“

Борците ни започнаха с пет медала на турнира „Петко Сираков – Иван Илиев“ за мъже и жени до 23 г. в зала „София“. Първи станаха Радомир Стоянов, който в решителната хватка се наложи над Бохдан Олесиенко (Украйна) с туш 52 секунди преди края на срещата в категория до 79 кг на свободния стил. С това възпитаникът на старозагорската школа взе реванш от..

публикувано на 27.04.24 в 10:45

Групата на "Спартак /Варна/

Старши-треньорът на ФК Спартак Варна Росен Кирилов определи групата за двубоя от 30-ия кръг на Втора лига с Монтана. Соколите приемат съперника си в събота, 27-и април от 13.15 ч. Спартак е лидер в класирането с 60 т., а Монтана е на трето място с 50 т. Петър Колев е новият старши треньор на гостите. Главен съдия на двубоя ще бъде Денислав Сталев от..

публикувано на 27.04.24 в 10:41