Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ед Шийран е с фрактури на ръцете

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британският певец и автор на песни Ед Шийран е отменил няколко свои концерта в Азия, след като лекар е потвърдил, че има счупвания и на двете ръце, съобщи Контактмюзик.
26-годишният изпълнител е оповестил, че няма да е в състояние да пее в Тайпе, Осака, Сеул, Токио и Хонконг, след като е получил фрактури на дясната китка и левия лакът при инцидент с велосипед в Лондон.
На страницата на Ед Шийран във Фейсбук е публикувано следното съобщение: "При посещението ми при лекар се потвърди, че имам фрактури на дясната китка и левия лакът, които правят невъзможни изявите ми на живо в непосредствено бъдеще. За съжаление това означава, че концертите в Тайпе, Осака, Сеул, Токио и Хонконг няма да се състоят по план. Очаквам да видя как ще протече възстановителният процес, преди да реша какво ще се случи с останалите шоута. Останете "на канала" за повече подробности". Послесловът гласи, че съобщението не е написано лично от Ед, тъй като и двете му ръце са в гипс/бинт.
Шийран по-рано оповести, че очаква лекарските препоръки, преди да вземе окончателно решение за предстоящите си шоута.
Концертите на британския певец в Тайпе, Осака, Сеул, Токио и Хонконг бяха планирани за периода между 22 октомври и 5 ноември. Засега това са единствените отменени шоута. Остава неясно какво ще се случи с предвидените изяви на Ед Шийран през ноември във Филипините, Индонезия, Малайзия, Сингапур, Тайланд, Индия и ОАЕ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Цигуларят Марио Хосен и оперната прима Красимира Стоянова ще музицират с виртуозите на Миланската La Scala във Варна

Цигуларят Марио Хосен и оперната прима Красимира Стоянова ще музицират с виртуозите на Миланската La Scala във Варна. Концертът на 29 април е финален за 20-тото издание на Европейския музикален фестивал - Варна и първи от съпътстващата програма на ММФ „Варненско лято“ 2024. „Работата с такива изключителни професионалисти е едно творческо..

публикувано на 23.04.24 в 16:34

"Мелодия и ритъм на формата" - изложба на скулптора Ангел Атанасов във Варна

Градската художествена галерия “Борис Георгиев” във Варна, представя от днес, 23 април, до 18 май 2024 г. самостоятелна изложба на Ангел Атанасов - скулптор, чиито творчески интереси са съсредоточени върху чистите форми. Изложбата включва 12 скулптури, изработени в бронз и 4 в дърво, обединени от името “Мелодия и ритъм на формата”. Ангел Атанасов..

публикувано на 23.04.24 в 14:42

Фестивал на любителските състави в Балчик на Лазаровден

Традиционният общински фестивал на любителските състави “Лазаровден” ще се проведе и тази година в Балчик.  19-ото издание ще събере na 27 април колективи от общинските читалища и пенсионерските клубове.  Тази година обичайната сцена на проявата се променя и мястото ще бъде информационният център "Мелницата", като за първа година там ще се организира и..

публикувано на 23.04.24 в 14:39

Маратон на четящите хора във Варна

И тази година на 23 април (Международния ден на книгата и авторското право) празнуваме книгите и четящите хора в една инициатива, родена във Варна, и превърнала се вече в национална кампания. 22-то издание на „Маратон на четящите хора“ се провежда под мотото „Литературата среща образите” и търси връзките между пространствата на въображението, които..

публикувано на 22.04.24 в 19:04

Седмица на камерната музика започва днес в Добрич

Седмица на камерната музика започва от днес в Добрич. Настоящото ѝ издание е посветено на 100-годишнината от рождението на създателя ѝ проф. Константин Илиев – диригент, композитор, музикален педагог и критик. Програмата е избрана внимателно и с професионализма на диригента на Българския камерен оркестър маестро Арто Чифчиян.  Проф. Константин Илиев..

публикувано на 22.04.24 в 10:30

Варненската IV ЕГ спечели специалната награда на кмета във „Франкофонските сцени на България“

Варненската IV ЕГ „Фредерик Жолио-Кюри“ спечели специалната награда на кмета на Община Варна Благомир Коцев на XXVII-ия Фестивал за франкофонски училищен театър „Франкофонските сцени на България“. Френската култура и образование имат дългогодишна история и традиции в България и аз съм щастлив, че сме домакини на този фестивал. Надявам се още дълги..

публикувано на 21.04.24 в 08:11

Колеца и Вантката ни предизвикват да се поразходим из Лос Одесос

Добре дошли в Лос Одесос! Величественият град от сънищата. Мистичният метрополис, скрит за хорските предубеждения. Ако минавате наблизо, отбийте се, разходете се, пийте по едно, запознайте се с местните. Ще ви хареса! Лос Одесос определено пленява със своята фантастичност. Тук илюзиите се сливат с реалността и възбуждат въображението. Открай време..

публикувано на 20.04.24 в 15:45