Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Къде няма вода днес?

Варна – местностите Добрева чешма и Перчемлията са без вода от 9ч. до около 12ч., кв."Васил Левски" - районът между улиците "Ген. Георги Попов", "Студентска", "Дубровник" и бул."Васил Левски" от 9 ч. до около 17 ч.

Без вода в Добрич до 18ч. са: кв. Реджията, ул. „Иван Кършовски”. До утре, включително заради водния цикъл в Добрич ще се работи по следните улици: ул. “Диляна“, ул."Стара планина" от ул."Горчивата чешми" до ул."Методий Кусевич", ул. “Хан Тервел“, ул. “Витоша“, ул. “Даскал Димитър Попов“, ул. “Велико Търново“ на Запад от ул."Димитър Списаревски", ул. “Хаджи Димитър“ на Запад от ул."Димитър Списаревски", ул."Цар Калоян", ул. “Георги Кирков“ на изток от ул."Екзарх Антим I", ул. “Захари Стоянов" на изток ул."Любен Каравелов", ул. „Любен Каравелов“, ул. „Любен Каравелов“ м/у ул."Стоян Михайловски" до ул."Кирил и Методий", ул. “Ст. Михайловски“, ул. “Ален Мак“, ул. “Цанко Церковски“

Без вода са и в Каварна на ул. „Георги Кирков”, а в Шабла – ул. „Комсомолска”.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дарителска кампания

Спират приемането на дрехи и храна за пострадалите във Воден, остава дарителската сметка

Преустановява се приемането на дарения във вид на дрехи, храни и домашни принадлежности за пострадалите от пожарите във Воден, съобщават от Община Болярово. Всеки, който желае да окаже подкрепа може да го направи финансово, по дарителската сметка открита от Общината.  "Искрено сме признателни за вашата съпричастност. Благодарим Ви!", казват от..

публикувано на 29.07.24 в 09:28

Общинският съвет във Варна заседава днес

Общинският съвет във Варна се събира днес – 29 юли, за 13-и път от началото на мандата. В заседанието с начален час 10 са включени 13 точки. Една от тях е удостояване на граждани с почетни звания и знаци. За най-високото отличие на Общината са предложени общо шест личности, сред които са селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан..

публикувано на 29.07.24 в 09:17

14 случая на Ковид-19 през юли във Варна

14 са случаите на Ковид-19 във Варна за месец юли, съобщиха за Радио Варна от РЗИ-Варна.  Около 37 % от заболяването в страната е с новия вариант „Флирт“, уточни доктор Ана Баева, началник отдел „Противоепидемичен контрол“ в РЗИ-Варна. Той е изключително заразен, но протича сравнително леко – с отпадналост, висока температура, болки в..

публикувано на 29.07.24 в 09:09

Жегата се завръща

Най-прохладно тази сутрин е в районите на Добрич и Карнобат, където са измерени 17 градуса, 18 градуса е в Шумен, 19 в Ахтопол, 20 в Шабла. По 21 градуса е към 6.00 часатемпературата на въздуха в Разград, Бургас и Варна, като във Варна атмосферното налягане е 1015 хПа – по-високо от средното за месеца, ще се понижи до края на деня, а..

публикувано на 29.07.24 в 06:26

Адресите без ток

На 29.07.2024 от 09:00 ч. до 16:00 ч. , поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Варна - ул. Александър Василев, ул. Петко Напетов и ул. Цар Иван Страцимир, електрозахранени от ТП 131. Смущенията на електрозахранването ще бъдат..

публикувано на 29.07.24 в 05:00
Снимката е илюстративна

Пожарът на границата с Гърция навлиза в минно поле в България

Пожарът на българо-гръцката граница навлиза на българската територия там, където има минно поле. Затова гасенето на огъня се извършва само от въздуха.   Това каза министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Гърците работят и със самолети, и с хеликоптери. Ние от наша страна сме само с хеликоптерите на военните, но взехме решение и..

публикувано на 28.07.24 в 15:55

Няма замърсяване на въздуха в района на Гара Елин Пелин

И днес данните за качеството на атмосферния въздух в района на село Гара Елин Пелин показват, че няма замърсяване. На всеки кръгъл час МОСВ получава данни, подавани от мобилната станция, разположена на километър от пожара в склада за фойерверки, съобщиха от пресцентъра на министерството. РИОСВ – София започна измерванията вечерта на 25 юли с мобилна..

публикувано на 28.07.24 в 14:55