Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Delta Planet Mall - без конкуренция във Варна

| обновено на 26.03.19 в 17:59

Живеем във време на материални изкушения, на мания за пазаруване; живеем на бързи обороти, но често търсим развлечения: все по-различни и атрактивни...

Очакваме непознати светове и усещания да оцветят колоритно ежедневието ни, което понякога е скучно, с грижи, с много работа и потопено в сивота.

Искаме да отидем в някой хубав търговски център, където да се позабавляваме семейно или самостоятелно.

Няма невъзможни неща! На 28-ми март  в 14 часа за всички с интерес към новостите в града отваря врати Делта Планет мол. Най-големият нов търговски център в България.

Варненци имат предимството да се почувстват различно, стъпвайки на огомната му площ: нови магазини на световноизвестни марки, качествено кафе, приказна открита градина, уникални атракциони за деца, огромно кино.

Повече за всичко това може да разберете от интервюто на Ваня Славова с Алекс Линчев:


-  Казвам се Алекс Линчев и съм мол мениджър на Delta Planet Mall и асет мениджър в Delta Real Estate за България.

-  Едно вълнуващо събитие предстои във Варна, именно откриването на най-новия и дългоочакван мол?

-  Варненци ще се влюбят в него още от пръв поглед. Прекарахме последната година и половина, осъвремененявайки интериора на една сграда, която наистина е построена мащабно, построена е от световна компания, специализираща в направата на търговски центрове. Проектанстското бюро е базирано в Ню Йорк, архитектурно студио Laguarda Low. Използвахме и местни проектанти и мисля, че крайният ефект ще бъде зашеметяващ.

-  С какво ще се различава този мол от всички останали?

-  Пространства, зеленина, страшно красиви общи части, много динамичен интериор. Имаме над хиляда квадратни метра зони за забавления за деца и тийнейджъри, които ще са абсолютно безплатни. 40 процента от нашите брандове са за пръв път във Варна или в търговски център във Варна.

-  Може да споменете някои от тях!

-  Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marc O Polo, Sport Depot, Billa, Domino’s. За първи път Starbucks и Costa отварят врати в търговски център в града. Също така най-голямото кино извън столицата ще е в този мол. За мен то е и най-красивото: с приятен интериор, мощен съраунд звук.

-  Квартал „Трошево” се оказва кварталът на моловете, обаче имаме пример със залязващи такива.

Как смятате, че най-новият мол ще устои във времето и с какво точно ще пребори конкуренцията?

-  Този мол е с мащаб, който го различава от всички останали, с изключително добре функционираща търговска база. Затова смятам, че има само един единствен мол във Варна от тази скала. Различното при нас е съвременният интериор, балансираният търговски микс, многото нови брандове.

Снимка

Цялото интервю бихте могли да чуете в прикачения звуков файл:






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Делян Илиев, Елена Цанкова и Димитър Георгиев

Благотворително почистване на Морската градина събира пари за солна стая за деца в нужда

„Смет за добро“ - благотворително събитие „Равен старт за всеки“, организират варненският Клуб Ротаракт съвместно с представители на частни фирми и община Варна. Проявата включва почистване на Морската градина и събиране на средства за Центъра за специална образователна подкрепа, съобщиха за Радио Варна Елена Цанкова и Делян Илиев   – двама от..

публикувано на 24.07.24 в 09:10

Магърдич Халваджиян: Успешните хора не обвиняват другите и признават грешките си

Магърдич Халваджиян е един от най-успешните продуценти у нас. Описва себе си като мечтател. Обича да казва, че „хвърчи в облаците, но в същото време е здраво стъпил на земята“.  В годините разбрах, че мечтите са много хубаво нещо, но трябва да ги подплатиш с много можене и знаене. Чак тогава разбираш, че те се сбъдват, категоричен е той. Този урок..

публикувано на 23.07.24 в 08:00
Мария Славкова

Мария Славкова: РИМ-Варна се нуждае от лаборатория за реставрация

Годината е 1972, когато светът е разтърсен от откритието на най-старото злато в света в древен некропол от халколитната епоха. Мястото е бреговете на Варненското езеро, където са открити 294 гроба, за които е характерно голямо разнообразие на погребални ритуали. Открити са и голям брой керамични съдове, каменни и кремъчни сечива, предмети..

публикувано на 22.07.24 в 07:05

Морски еколог: Високите температури са пагубни за част от живите организми в Черно море

Наблюдаващата се тенденция от последните 8-9 години за изместване на сезоните и удължаване на лятото остава. Високите температури започват още от края на май и вече в началото на юли достигат своя пик, както на атмосферния въздух, така и на морската вода . Тези фактори носят последици за живите организми в Черно море.  Това каза доц. д-р Виолин Райков..

публикувано на 20.07.24 в 16:05

Пламена Иванова: Възрастните губят радостта от живота, когато забравят игрите от детството си

Варненският психолог и психоаналитик във формиране Пламена Иванова-Бучинска събра в една увлекателна книга "70+ игри от нашето детство". Пламена Иванова е създател на Център за терапия, приложни изкуства и обучения във Варна и на Зона за свобдни игри за деца от 7 месеца до 3 години. Опитът и там, заедно с вдъхновението от игрите с малката и..

публикувано на 19.07.24 в 08:30

Geoff Bub (JUNGLE ROT): Страхотно е, че можем да се срещнем и да говорим лице в лице с всички фенове

Интервю с Geoff Bub (JUNGLE ROT) Американската дет метъл банда JUNGLE ROT ще направи първи концерт в нашата мила родна страна на 21.07.2024 година. Поканата е от „Sofia Waste Water System”. Мястото – традиционно за подобни танцови забави - „Grindhouse Skateboard Club” в София. Съпорт бандите са CONCRETE, ПРОКАЗА и UNBAPTISED. Интервюто с..

публикувано на 19.07.24 в 08:05

От актриса до военен кореспондент: пътят на Горица Радева от Велико Търново до Донбас

Тя е актриса. Играла е на няколко български театрални сцени. Работила е като PR на Шуменския театър. Повече от 10 години събира стари театрални афиши и пиеси. Сред тях са оригинални ръкописи на Йордан Йовков, част от кореспонденцията му до Елин Пелин, първото издание на пиесата "В полите на Витоша" на Пейо Яворов.  Последната сцена, на която застава -..

публикувано на 18.07.24 в 08:05