Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"ЦСКА" бие "Ред Бул"

Автор:

Отборът на ЦСКА-София постигна престижна победа като за финал по време на лагера си в Австрия. “Червените” спечелиха с 1:0 срещу местния хегемон "Ред Бул" (Залцбург). Единственото попадение отбеляза Евандро. През втората част австрийците можеха да изравнят след дузпа, но Смаил Превляк буквално предизвика много смях сред зрителите при нелепото си изпълнение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Днес играем с Беларус

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконферениця преди старта на Лигата на нациите. Днес България играе с Беларус в Унгария.  "Няколко души имаха болежки, няма контузени, Георги Костадинов е с вирус. Всеки си забравя егото и за националния отбор трябва да даде максимума. Трябва да излезем да покажем добър футбол, ако излезем от първата минута..

публикувано на 05.09.24 в 08:50

Тежка загуба за България от германците

Ватерполистите на България до 19 г срещнаха сериозна съпротива от Германия и загубиха с 9-24 на европейското първенство в Бургас.  Головете за отбора ни отбелязаха Самуил Иванов - 7, както и Даниел Тотев и Веселин Ганчев по един.   Пресата на германците буквално ни побърка и не успяхме да излезем от ситуацията. Ще играем за класиране от 9-12 място...

публикувано на 05.09.24 в 08:49

Павлин Николов представи новия наставник Георгиу (ВИДЕО)

Днес на официална пресконференция беше представен новият наставник на футболен тим „Спартак“-Варна. Поста поема Кириакос Георгиу. Той ще изкара втори период в клуба, след като беше в „Спартак“ през 2020 година, но тогава феновете скочиха срещу него и принудиха ръководството да го освободи. На пресконференцията присъства и клубният бос Павлин..

публикувано на 04.09.24 в 14:55

Кириакос Георгиу поема Спартак /Варна/

Кириакос Георгиу е новият старши треньор на Спартак (Варна). Той обаче не е нов за клуба.  Преди дни Георгиу пое Академик (Свищов), като стартира сезона с победа, но получи покана от Варна и я прие.  За него това ще е втори период в тима, след като бе начело на отбора през 2019-а година във Втора лига. Водил е още отборите на Родопа и Оборище. През..

публикувано на 04.09.24 в 11:45

Контузия спря Григор Димитров на US Open

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на САЩ. Поставеният под №9 българин имаше сериозен физически проблем и отстъпи с 3:6, 7:6(5), 3:6, 1:4 и отказване срещу от №20 в световната ранглиста Франсис Тиафо (САЩ). Срещата продължи точно три часа. Така Григор не успя да повтори най-доброто си класиране на US Open...

публикувано на 04.09.24 в 10:31

Три варненски гимнастички ще играят на Балканско първенство

Три варненски състезателки си извоюваха правото да участват на Балканско първенство по спортна гимнастика. Те са представителки на ГСК „Интеркомгруп Черноморски юнак“ и ще представят страната ни да Балканиадата в София от 19-21 септември. Във възраст 10-11 г за БП се класира Симон Арабаджиева. При 12-13 г Валентина Балканджиева също ще участва, а във..

публикувано на 04.09.24 в 10:23

Илиан Илиев-младши подписа с ЦСКА София

ЦСКА София подписа с потомствения футболен талант Илиан Илиев-младши. Той е на 25 години и играе на позиция полузащитник. Започва да тренира на 7-годишна възраст във Варна, след което става играч на Черно море. Когато е на 17 години, заминава за Португалия, където две години се подготвя в школата на „Академика“. След това кариерата му продължава в..

публикувано на 04.09.24 в 10:22