Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенове гледат любимия си отбор от автомобилите

Автор:

Датският футболен клуб Мидтюланд измисли интересен и нестандартен начин как привържениците на отбора да гледат заедно срещите на своите любимци.

На паркинга пред "МСН Арена" бяха монтирани гигантски екрани, които ще позволят на феновете да гледат срещите от автомобилите си, когато сезонът в местната Суперлига бъде подновен. По този начин феновете ще могат да бъдат заедно, а футболистите на терена ще могат да усещат подкрепата от песните на около 10 000 души, колкото е и капацитетът на самия стадион.

"Работим здраво, за да доставим най-доброто възможно изживяване на нашите привърженици. Коронавирусът не променя този факт, променя единствено начина, по който това се случва", заяви за ББС маркетинговият директор на клуба Пребен Роккяер.

Първенството в Дания бе спряно през март, а целта на местната федерация е то да бъде подновено на 17 май и да завърши до края на юли месец. Към момента в Дания има регистрирани над 7 300 случаи на заболели от новия вирус.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Александър Бояджиев: Дайте ни Европейското първенство... (ВИДЕО)

Във Варна завърши двуседмичният маратон по плажен хандбал. Имаше Европейско първенство за юноши и девойки, а вчера завършиха европейските квалификации за мъже и жени. Със сигурност един човек ще запомни престоя си в морската сотлица само с добро. Става дума за националния селекционер на мъжете Александър Бояджиев. Той направи дебют, като..

публикувано на 15.07.24 в 11:55

Девойките U18 спечелиха първата контрола с Великобритания

Националният отбор на България за девойки U18 победи Великобритания с 69:55 в контролна среща, изиграна в Самоков.Двубоят е част от подготовката на баскетболистките на Маргарита Маринкова за Европейското първенство през август в Плоещ, Румъния.Двата тима ще премерят сили още веднъж днес от 16:00 часа, като мачът отново ще се проведе в „Арена..

публикувано на 15.07.24 в 10:46

Стилияна взе среброто на бухалки, ансамбълът с бронз

Сребърен медал за Стилияна Николова във финала на бухалки на Световната челандж купа в Клуж-Напока. Шесто място за Боряна Калейн. Сребърен медал за Стилияна Николова и във финала на бухалки с резултат от 35.800 (D. 18.700, A. 8.600; E. 8.500).В последния си финал днес Боряна Калейн записа шесто място с резултат от 33.400 (D. 16.700; A. 8.400; E...

публикувано на 15.07.24 в 10:43

11 златни медала за България от Световното първенство по кану-каяк за ветерани в Пловдив

На 76 г. беше най-възрастният участник на шампионата под тепетата България спечели 11 златни медали от Световното първенство по кану-каяк за ветерани в Пловдив. Световни шампиони в различните възрастови групи при мъжете и жените станаха: Стоян Терзийски (500 м едноместен каяк, 45-49 г., мъже), Елена Петкова (500 м едноместен каяк, 50-54 г., жени),..

публикувано на 15.07.24 в 10:41

Аржентина взе Копа Америка

Аржентина защити титлата си от предишното издание на Копа Америка в драматичен финал срещу Колумби. Гаучосите спечелиха трудно с 1:0 след продължения.  В герой за тима на Лионел Скалони се превърна Лаутаро Мартинес. Нападателят на Интер влезе като резерва и се разписа в края на продълженията.

публикувано на 15.07.24 в 10:39
Меси и Аржентина се класираха за финала на Копа Америка

Хаос сред публиката бави финала на Копа Америка

Началото на неделния финал на Копа Америка между Аржентина и Колумбия в Маями беше отложено с 30 минути на фона на хаос сред публиката. Хиляди фенове на Колумбия без билети са се опитали да влязат на стадиона, според информация на организаторите.  Играчите на Аржентина и Колумбия се върнаха в съблекалните по време на загрявката на терена на "Хард..

публикувано на 15.07.24 в 03:50

Испания е новият футболен крал на Европа, четвърта континентална титла

Испания е новият европейски шампион по футбол. Те победиха на финала на Европейското първенство в Берлин тима на Англия с 2-1. Нико Уилямс изведе испанците напред в 47-ата минута. Коул Палмър изравни в 73-тата. В 86 минута Микел Оярсабал направи испанците първенци на Европа за следващите 3 години.

публикувано на 14.07.24 в 23:53