Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Родман- не просто изрод. Той е много по-готин отколкото си мислите.

Автор:


Каква е позицията на легендата Денис Родман в историята на НБА?

69.

Шега е идеалният начин да се измъкнете от въпрос, на който никой не знае отговора.

През лятото на 95-та „Чикаго“ успя да изненада самия Родман. Екипът наистина се нуждаеше от четворка, но дори самите лидери не очакваха, че могат сериозно да помислят за привличането на онзи, когото техният генерален мениджър Джери Крауз винаги нарича човек, който не е от нашия клас.

Към 95-ата светогледът на Родман се бе превърнал изцяло в пристрастяваща фуния от безкрайни противоречия.

Той беше на прага на фалита и се обяви м отчаяна любов към дъщеря си. Но продължи да раздава пари на бездомните, пропиля стотици хиляди долари в Лас Вегас и забрави да плати издръжката на детето.

Тази "луда" история чуйте в аудио файла.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Илиан Илиев: Най-важното е, че се върнахме м Европа

Илиан Илиев, треньор на Черно море, преди мача срещу Апоел (Беер Шева).  „Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа.  Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети. Но и ние направихме добър шампионат, напуснаха ни някои основни хора, но мисля, че..

публикувано на 24.07.24 в 22:14

На среща с българските олимпийци

В днешната рубрика "На среща с българските олимпийци" ви запознавамe с участниците ни в бадминтона. Габриела СТОЕВА Двойки жени Роден: 15 юли 1994 г. в Хасково Професия: спортист Образование: УНСС Световно стопанство София Треньор: Петя Неделчева Начало на кариерата: 2004г Хоби: излизане с приятели, рисуване и слушане на музика ПОСТИЖЕНИЯ:..

публикувано на 24.07.24 в 16:30

След два дни откриват Олимпийските игри в Париж

В петък се откриват 33-те летни Олимпийски игри в Париж. България ще бъде представена от 46 спортисти. Всички участници са повече от 10 500 от 206 страни, а за реда във френската столица и околностите й ще се грижат повече от 45 000 полицаи и охранители. Новите включени спортове са скейтбординг, брейкинг, сърфинг и спортно катерене. За..

публикувано на 24.07.24 в 11:50

Победителите в регатата за килови яхти в Балчик

Общо 6 яхти са победители в Националната купа за килови яхти в Балчик. Проведоха се всички 4 гонки по програма - къс морски рейс с дължива 21 морски м или, дълъг морски рейс с дължина 41 мили, и 2 гонки тип банан в Балчишкия залив. Състезанието беше изключително конкурентно. Победителите: Клас ORC A - яхта Aboat time с шкипер Петър..

публикувано на 24.07.24 в 08:08

Втора победа за българките на Балканиадата

България спечели втора победа на Балканиадата за жени под 20 години в Албания. Нашите надиграха Северна Македония с 3:0 (25:25:9, 25:16, 25:18).България спечели също срещу Албания, а загуби от Сърбия и Турция. Последният ни мач е утре срещу Черна гора от 18,30 ч.

публикувано на 24.07.24 в 08:06

"Ботев" - Пловдив взе национал на Армения

20-годишният дефанзивен полузащитник Едгар Пилоян е най-новото попълнение на Ботев (Пловдив). Младежкият национал на Армения се присъединява към „канарчетата“ от елитният арменски Ван. През изминалия сезон той взе участие в 25 мача. В кариерата си е преминал и през Краснодар. Пилоян има срещи за всички юношески формации на Армения, а през лятото..

публикувано на 24.07.24 в 08:05

"Лудогорец" приема "Динамо "- Минск

В 21:00 часа днес Лудогорец приема Динамо (Минск) в първи мач от втория квалификационен кръг на ШЛ. В първия предварителен кръг нашите се справиха трудно с Динамо (Батуми) след победа с 3:1 в Разград и поражение с 0:1 на реванша. За отбелязване е че първенството на Беларус е в разгара си и след 15 кръга Динамо е лидер, докато българското първенство..

публикувано на 24.07.24 в 08:03