Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

| обновено на 02.06.21 в 11:04

Уважаеми приятели и гости,

Щастливи сме да споделим с Вас, че Арт салонът на Радио Варна е отворен за посетители. Може да се свържете с нас на познатите ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail: events.varna@bnr.bg. На ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/. Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме да споделим своя дългогодишен опит в организирането на различни творчески срещи, обучителни семинари, концертни изяви и др. 

В раздел РЕКЛАМА може да се запознаете с предлаганите услуги и цени. 


Важно! Работата на Арт салоните е организирана при абсолютно спазване на противоепидемичните мерки. Осигурена е максимална хигиена чрез строги процедури за редовно почистване и дезинфекция. Осигурени са всички предпазни средства за служителите и дезинфектанти за гостите и клиентите.

Според последната актуализация на противоепидемичните мерки (Заповед № РД-01-240/16.04.2021 г. на Министерство на здравеопазването), провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тимбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма се допуска при използване на не повече от 50% от капацитета на помещението, в което се провеждат, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5м. и носене на защитни маски за лице от всички участници.

С пожелание за добра среща!

Екипът на Радио ВарнаВИЖТЕ ОЩЕ

ДА ИЗВАДИШ ОТ ЗАБВЕНИЕ, изложба на именития български художник Иван Иванов-Иванич

ИЗЛОЖБА "ДА ИЗВАДИШ ОТ ЗАБВЕНИЕ” на Иван Иванов-Иванич (1879 – 1966) На 3 август, вторник от 18:30 часа , в Арт салона на Радио Варна на бул. „Приморски“ № 22 в град Варна, ще бъде открита изложбата "Да извадиш от забвение" , която ще представи непознати за варненската публика творби на именития български художник Иван Иванов-Иванич...

обновено на 03.08.21 в 18:40

СЛАВНИ БЪЛГАРИ - среща-дискусия за история, култура и литература с издателство "АТЕА"

4 август, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа „СЛАВНИ БЪЛГАРИ” - нови научни изследвания и факти за българите. Представяне на интересни факти, книги и някои изтъкнати автори и учени с кратки доклади. Гостите ще бъдат запознати с нови изследвания относно българската история и култура. Ще се докоснат до литературата на:..

обновено на 03.08.21 в 18:40

Премиера на „Преобърнати звезди“ от Деметра Дулева

7 август, събота, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Издателска къща „Хермес“ ви кани на премиера на "Преобърнати съзвездия" от Деметра Дулева във Варна - роман за смисъла на живота, за надеждата, за свободата, за магичното в раждането и смъртта. След успешните премиери в София, Пловдив, Бургас и Сливен, Деметра Дулева ще..

публикувано на 30.07.21 в 14:38

Варна посреща новата книга на нобелистката Олга Токарчук – „Чувствителният разказвач“

5 август, четвъртък, от 19 ч. в Концертно студио на Радио Варна Концертно студио на Радио Варна ще бъде домакин на премиерата на първата книга на Олга Токарчук след получаването на Нобеловата награда за литература през 2018 година. Сборникът с есета „Чувствителният разказвач“ ще бъде представен в разговор между преводача на книгата..

публикувано на 30.07.21 в 12:42

Да се пренесеш в света на танца

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

обновено на 15.09.20 в 08:26

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11