Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

| обновено на 05.05.21 в 14:26

Уважаеми приятели и гости,

Щастливи сме да споделим с Вас, че Арт салонът на Радио Варна е отворен за посетители. Може да се свържете с нас на познатите ви телефони или e-mail: events.varna@bnr.bg. Работата на Арт салоните е организирана при абсолютно спазване на противоепидемичните мерки. Осигурена е максимална хигиена чрез строги процедури за редовно почистване и дезинфекция. Осигурени са всички предпазни средства за служителите и дезинфектанти за гостите и клиентите.

Според последната актуализация на противоепидемичните мерки (Заповед № РД-01-240/16.04.2021 г. на Министерство на здравеопазването), провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тимбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма се допуска при използване на не повече от 50% от капацитета на помещението, в което се провеждат, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5м. и носене на защитни маски за лице от всички участници.

С пожелание за добра среща!

Екипът на Радио Варна


ВИЖТЕ ОЩЕ

Как да отгледаме орхидея - практична и полезна лекция

15 май, събота, Арт салон на Радио Варна, 18 часа ➡️  Първо орхидеено общество организира практична и полезна среща в Арт салона на Радио Варна. Ще научите как се закрепват, връзват, окачат орхидеи от различни видове, как се подготвят за изложба или снимане. Лекция с демонстрации на Крум Сотиров - единственият българин, участвал със..

публикувано на 05.05.21 в 11:10

Макети на сгради показват младите таланти на ОДК Варна

Заповядайте на изложба през стъкло - до сградата на Радио Варна свои творби показват децата от творческите школи към ЦПЛР - Общински детски комплекс - Варна. Макети на възрожденски къщи, сгради изработени с техника оригами и други  интересни модели показват малките творци в пространството на Радио Варна.

обновено на 19.02.21 в 17:11

Да се пренесеш в света на танца

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

обновено на 15.09.20 в 08:26

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11