Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левтеров отпадна в Токио

Автор:

Калоян Левтеров завърши участието си  на Олимпийските игри в Токио. 18-годишният дебютант участва в сериите на 200 метра, но остана осми.

В крайното подреждане родният състезател зае 24-а позиция.

В предишните дни Левтеров стартира и на 100 метра гръб, където завърши 37-ми.

Неговият рекорд на 200 метра гръб е 1:56.57 минути.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

100 хиляди лева допълнителна субсидия за ФК „Черноморец“ – Балчик

Футболът превзе Общинския съвет в Балчик, но не на стадиона, а в заседателната зала днес, когато във вратата на местния „Черноморец“ заваляха предложенията за разрешаване на финансовите му проблеми. Почти едно полувреме дебати бяха нужни, за да се стигне до гласуването в подкрепа на сдружението с още 100 хиляди лева към първоначалния бюджет за..

публикувано на 04.07.24 в 17:37

Националите се забавляват на Европейското във Варна (ВИДЕО)

Освен качествен хандбал на Европейското плажно първенство във Варна има и много шоу.

публикувано на 04.07.24 в 12:49

България-Швеция, старт на Европейското първенство по плажен хандбал ( ВИДЕО )

С мача България- Швеция започна Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Загубихме на старта, но това не означава нищо. Българите играха съсредоточено, но шведите превъзхождаха с ръст. В същото време те са едни от фаворитите на това първенство.

публикувано на 04.07.24 в 12:45

Загубихме от Швеция на старта

Със загуба започна българското участие на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Отборът на България при юношите загуби от състава на Швеция на старта с 0-2. За съжаление стартирахме срещу може би един от най-силните отбори на това първенство, но предстоят още мачове. Иво Иванов получих червен картон две минути след подновяването на играта...

публикувано на 04.07.24 в 12:42

Самет Муртазали: В плажния хандбал слабият може да бие най-силния ( ВИДЕО)

Европейското първенство по плажен хандбал за юноши и девойки стартира днес във Варна. Българските отбори са настроени за добро представяне   и дори си мислят за медали. Шампионатът се провежда на 4 игрища на Южния плаж във Варна, като входът за зрителите е свободен. Вчера ви срещнахме в ефира с треньорката на девойките Ирина Миладинова...

публикувано на 04.07.24 в 11:50

Във Варна днес започва Европейското по плажен хандбал

От днес до 7 юли Варна ще бъде домакин на Европейско първенство по плажен хандбал за юноши и девойки до 16 години. В морската столица от 11 до 14 юли ще се проведе и Европейски квалификационен турнир по хандбал за мъже и жени. В надпреварите ще участват над 1000 състезатели, разпределени в общо 56 отбора от 20 държави.В първенството по плажен..

публикувано на 04.07.24 в 08:17

България е домакин на Европейското по волейбол до 18 години

България посреща изгряващите звезди на европейския волейбол от 10 до 21 юли. Градовете София и Пловдив са домакин на Европейското първенство за мъже под 18 години, а билетите за събитието от днес са в продажба. Талон може да бъде закупен на всяка каса на Еventim в страната, както и 'чрез онлайн покупка с опция print@home. Можете да отпечатaте своя..

публикувано на 04.07.24 в 08:15